'poželjni kandidati' / Za vrijeme glasovanja na HDZ-ovom saboru pronađeni novi šalabahteri, Brkić ne zna za postojanje istih!

'Što se tiče šalabahtera, koliko ja znam nikakvih šalabahtera nema, izaslanici su svi odgovorni, ozbiljni ljudi, punoljetni koji temeljem svoje savjesti će zaokružiti sve one za koje cijene', poručio je Brkić

28.5.2016.
16:39
VOYO logo

U 16 sati završeno je glasovanje na Općem saboru HDZ-a. Broje se glasovi, a za vrijeme glasovanja ponovno su se pojavili 'šalabahteri' kojim su delegati informirani o vrhu stranke poželjnim kandidatima za koje se treba glasati.

Mediji su izvijestili kako su se prije početka sabora u središnjici stranke kratko sastali šef HDZ-a Tomislav Karamarko, glavni tajnik Milijan Brkić te politički tajnik Tomislav Čuljak, te da su postigli konsenzus oko liste potpredsjednika na kojoj su Tomislav Čuljak, Tomislav Tolušić, Darko Horvat, Ivana Maletić, Oleg Butković i Ante Sanader.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jutarnji list je pisao da isti šalabahter sadrži i sljedeće sugestije za članove Predsjedništva – Zlatko Hasanbegović, Željko Turk, Pero Ćosić, Ivan Anušić, Žarko Tušek, Anton Kliman, Božidar Longin, Zlatko Ževrnja, Darko Milinović i Nenad Horvatić.

"Što se tiče šalabahtera, koliko ja znam nikakvih šalabahtera nema, izaslanici su svi odgovorni, ozbiljni ljudi, punoljetni koji temeljem svoje savjesti će zaokružiti sve one za koje cijene i misle da će s njima HDZ ići naprijed", poručio je glavni tajnik HDZ-a Milijan Brkić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rezultati glasovanja na Općem saboru HDZ-a bi trebali biti poznati oko 19 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hudson i Rex
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo