Skupe greške / Za naknadu šteta po sudskim presudama i pravne usluge ove godine iz karlovačkog proračuna odlazi oko pet milijuna kuna

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Da se greške, kakve god bile, plaćaju, znamo svi, a da su neke mjerljive svotama od kojih “boli glava”, ove godine uvjerit će se na vlastitoj koži Grad Karlovac. Na naknadu šteta po sudskim presudama i pravne usluge potrošit će oko pet milijuna kuna.

20.4.2016.
10:49
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

U proračunu je, naime, za naknade šteta pravnim i fizičkim osobama planirano 4,5 milijuna kuna. Kamo će taj novac, već se zna.

"Od navedenog iznosa plaćeno je po pravomoćnoj sudskoj presudi u stečajnu masu za Fima d.o.o. iznos od 4,456.484,61 kuna, zatim je isplaćeno po pravomoćnoj sudskoj presudi parnični trošak Dioni d.d. u stečaju iznos od 14.518,32 kuna, zatim po pravomoćnoj sudskoj presudi B. M. iznos od 16.112,28 kuna, te je Grad kao ošasni nasljednik platio trošak sahrane za J. Ž. u ostavinskom postupku Đ. L. u ukupnom iznosu od 6.358,07 kuna", odgovorila nam je na upit glasnogovornica Ana Župančić Žunac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na KAportalu

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo