avanture jedne farmerice / Vrućina je u gradu, a ljubav je na selu!

Čak i kada malo zahladi, na RTL Televiziji neće biti zima. Zagrijat će vas nova sezona dokumentarne sapunice Ljubav je na selu! Kandidati su već odabrani, a sve novosti i iznenađenja koje vas očekuju doznajte upravo sada!

6.7.2012.
18:15
VOYO logo

Ljeti je u gradu sparina i vrućina, a na selu ljubav. Najbolje to zna Marijana Batinić koja je prošla cijelu Hrvatsku uzduž i poprijeko u potrazi za kandidatima nove sezone hit dokumentarne sapunice Ljubav je na selu koja s emitiranjem kreće ove nedjelje u 21 sat.

"Svugdje smo bili, sve smo vidjeli, pronašli smo prekrasne kandidate i ono što je najvažnije po prvi puta i jednu farmericu", kazala je Marijana Batinić.

Farmerica će bez sumnje osvojiti gledatelje i gledateljice, ali kod izbora muškarca snova ima jedan bitan preduvjet!

"Njen izričiti zahtjev bio je muškarac preko 100 kilograma, ne znam je li se šalila, mislim da nije, rekla je da to baš treba biti muškarac, frajer", rekla je voditeljica.

Kad su farmeri u pitanju, Marijana je pronašla široki dijapazon osebujnih likova, a potraga u ulici neženja u slavonskom mjestu Otok donijela joj je i razne ponude!

"Upoznala sam preko 20 neženja i to zgodnih farmera, naravno, samo jedan iz tog sela je u našoj emisiji. Dobila sam i bračne ponude, doduše, nitko mi nije kleknuo s prstenom, ali su mi rekli da će mi oni pomoći da ne ostanem stara cura. Ali nisam pokleknula, zauzeta sam", ispričala je kroz smijeh.

No, sve slobodne djevojke, ali i muškarci od ove nedjelje moći će birati, pa možda svoju ljubav pronađu na selu.

Ljeto je počelo i najbolje ga je provesti uz ljubav i to ne bilo kakvu ljubav, nego ljubav na selu. Gledajte nas u nedjelju u 21 sat!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo