50. OBLJETNICA RADA / Vraćaju se legendarni Beach Boysi

Image

Beach Boysi su nakon više mjeseci glasina konačno objavili pojedinosti turneje te ponovno okupljanje skupine povodom 50. obljetnice njihova rada, izvijestio je u subotu časopis The Rolling Stone.

18.12.2011.
12:12
VOYO logo

Legendarni Beach Boysi potvrdili su višemjesečne glasine te objavili kako će se ponovno okupiti povodom 50. obljetnice njihova rada.

Na turneji će sudjelovati Brian Wilson, Al Jardine, Bruce Johnston i David Marks, a planirano je 50 koncerata od kojih će prvi biti na Jazz Festu u New Orleansu krajem travnja. "Ova je obljetnica za mene posebna jer mi nedostaju momci", rekao je u izjavi Brian Wilson. "Bit će mi uzbudljivo snimiti novu ploču i biti ponovno na pozornici s njima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Skupina je trebala objaviti ponovno okupljanje na objavi nominacija za nagradu Grammy 30. studenog no zbog problema koji su se pojavili u posljednjem trenutku morali su odustati. Po Jardineu, Beach Boysi će se pojaviti na dodjeli Grammyja 12. veljače. "Bit će iznenađenja na Grammyju. Učinit ćemo nešto stvarno uzbudljivo. Postoji veliki interes oko toga što je dobro. Bit će to vrlo velika operacija".

Ranije ove godine su se Beach Boysi vratili u studio kako bi ponovno snimili njihov klasik iz 1968. godine "Do It Again" za planirani novi album a u studio se, kaže Jardine, namjeravaju vratiti ovoga mjeseca.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Članovi Beach Boysa su od smrti Carla Wilsona 1998. održavali turneje u različitim postavama, pokretali su brojne međusobne parnice i upućivali si oštre izjave putem medija no Mike Love kaže da je sva negativnost sada iza njih.

"Sve je to već davno zaboravljeno", rekao je časopisu Rolling Stone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo