Novi trend / Volonturizam sve je popularniji u svijetu, a otvaraju se mogućnosti i u Dubrovniku

Image
Foto: dubrovački dnevnik

Radionica umrežavanja predstavnika javnog, privatnog i neprofitnog sektora u projektu „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“ održava se danas u Dubrovniku u prostorijama Razvojne agencije grada Dubrovnika.

30.9.2016.
13:36
dubrovački dnevnik
VOYO logo

Radionica umrežavanja dionika, u sklopu projekta „Otvorite granice za pustolovine i nove mogućnosti putovanja“ prilika je za povezivanje osoba važnih za razvoj i promociju turizma u regiji te predstavljanje novog trenda u turizmu - Volonturizma.

Voditeljica projekta Dana Jurman Jakus objasnila je što to točno znači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Radi se o inovativnom projektu koji je započeo ove godine u travnju i traje 18 mjeseci te se provodi na području Dubrovačko-neretvanske županije i priobalja Crne Gore. Ideja je inovativna u tom segmentu što to u Hrvatskoj još nije napravljeno. Naime, radi se o spoju volontiranja i turizma. Privatni sektor u smislu turizma može doprinijeti razvoju ovog novog proizvoda, a nama je ideja da se oni danas povežu, da vidimo koje su to mogućnosti kako bi se one mogle kroz projekt realizirati i koje bi to bile nove stvari koje na neki način mogu produljiti turističku sezonu i doprinijeti većem angažmanu turista u lokalnoj zajednici', objasnila je Jurman Jukas.

Više pročitajte na portalu Dubrovački dnevnik

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo