Apel čitateljice iz Vinkovaca /

Vlasnik šinteraja dobiva novce od grada da hvata životinje, psi mu se u dvorištu međusobno kolju jer hrane i vode nemaju

Psi se, prema tvrdnjama čitateljice, međusobno kolju, tuku jer hrane i vode nemaju te su počeli funkcionirati kao čopor

3.3.2017.
17:07
VOYO logo

Na mail naše redakcije stigao je apel iz Vinkovaca, vezan za zlostavljanje životinja u jednom od lokalnih šinteraja.

"Molim Vas pomozite nam jer mi kao pojednici ne možemo sami ništa napraviti. Trebamo probuditi javnost pa se možda nešto i pokrene. Objavljuje se puno nepotrebnih informacija tako da vas molim da budete društveno odgovorni i pomognete nam", započela je naša čitateljica svoj apel.​

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodaje kako se radi o vinkovačkom šinteraju vlasnika Ilije Stevića koji dobiva novce od grada da hvata životinje i za svakog psa dobije 2500 kuna koji odu njemu u džep. 

Psi se, prema tvrdnjama čitateljice, međusobno kolju, tuku jer hrane i vode nemaju te su počeli funkcionirati kao čopor. Kad ih se dođe nahraniti, prvo dobiju batina, voda im je luksuz. 

Navodno je danas u tom dvorištu bio 'show' jer su čistili pse pošto očekuju inspekciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mi smo prvi susjedi i svjedoci što se tamo događa, tako da imamo videe i slike. Krvavi psi i cjelodnevno mučenje ne prestaje. Psi se tuširaju hladnom vodom, smrad je nepodnošljiv. Zar to grad i država dopušta? Mučenje i zlostavljanje životinja? Gospodin vlasnik je reagirao na objavljene videe te nas prozvao bolesnicima i kako smo ljubomorni. Kazao je kako su njegovi psi u super stanju, što sami videi pokazuju da je drugačije. Ako slučajno želite udomiti psa možete ga viditi samo preko slike jer je ulazak u taj horor zabranjen. Mučenje životinja radi osobne koristi je nedopustivo", završava svoj apel čitateljica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo