ozlijeđena trojica strojovođa / Vlak naletio na odron i izletio s tračnica kod Mostara: promet prema Pločama blokiran

Image
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL

U mjestu Grabovici vlak je naletio na odron kamenja uslijed čega je došlo do izlijetanja lokomotive iz šina. Trojica strojovođa zadobila su lakše tjelesne ozljede

11.10.2015.
11:27
Hrvoje Jelavic/PIXSELL
VOYO logo

Trojica strojovođa ozljeđena su u subotu navečer u izlijetanju teretnog vlaka s tračnica nedaleko Mostara nakon čega je cijeli željeznički promet koji od toga grada vodi prema Pločama u prekidu.

Po navodima Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije, do nezgode je došlo sinoć u 20.10 sati kada se tereni vlak kretao iz pravca Jablanice prema Mostaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U mjestu Grabovici vlak je naletio na odron kamenja uslijed čega je došlo do izlijetanja lokomotive iz šina. Trojica strojovođa zadobila su lakše tjelesne ozljede. 

Na lokomotivi, vagonima i pruzi nastala je materijalna šteta i u prekidu je sav željeznički promet na tome dijelu pruge koja vodi do Ploča. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevid je obavljen i pokušava se normalizirati željeznički promet, pojašnjava se u priopćenju Operativnog centra Civilne zaštite Hercegovačko-neretvanske županije sa sjedištem u Mostaru. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo