'SVI SMO POSTALI ŽRTVE' /

Veseli Šeks se u Kninu raspričao o Komunističkoj partiji: 'I Milanović je tamo našao drugove'

'Tko su brojni drugi koji su bili članovi komunista. Od predsjednika Tuđmana do drugih komunista koji su se razišli s Komunističkom partijom kao i ja. Svi smo postali žrtve te Komunističke partije'

5.8.2024.
12:50
VOYO logo

Među brojnim političarima i javnim licima u Kninu danas je bio i Vladimir Šeks koji je rekao da se na Dan pobjede i domovinske zahvalnosti, Dan hrvatskih branitelja i 29. obljetnicu Vojno-redarstvene operacije Oluja osjeća sjajno.

"To je uvijek podsjećanje na herojske dane, na veličanstvenu Oluju koja je značila prekretnicu u oslobađanju Hrvatske, koja je temelj slobodne i neovisne države Hrvatske. Oluja je bitka svih bitaka, čista kao suza", rekao je Šeks i dodao kako su ovdje skršeni svi mogući snovi oko stvaranja srpske države u Hrvatskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jednom zauvijek", naglasio je Šeks. Što se tiče manjka zajedništva u državnom vrhu, odnosno odnosa predsjednika i premijera, Šeks kaže:

"Predsjednik je sam kriv što se stavio u situaciju da permanentno krši Ustav. On je odgovoran za te napetosti. Odgovoran je za jezik mržnje i netolerancije. Nadam se da uskoro neće biti predsjednik", kaže Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OSLOBAĐANJE HRVATSKE /

Manje poznat podatak o operaciji Oluja: Hrvatska ratna mornarica imala je ključnu ulogu

Image
OSLOBAĐANJE HRVATSKE /

Manje poznat podatak o operaciji Oluja: Hrvatska ratna mornarica imala je ključnu ulogu

Što se tiče Dragana Primorca, Šeks kaže da je solidan čovjek s dobrim referencama. Bit će uspješan kandidat za predsjednika, smatra Šeks. O stranačkim kolegama koji nisu oduševljeni izborom Primorca za kandidata, Šeks kaže:

"Mislite na Hebranga. On je poznat po tome što je rekao 'ja nikad ne lažem, samo ponekad izgovaram neistine'. To je njegova slika i prilika". Na pitanje kako komentira zamjerke da je Primorac bio član komunista, Šeks objašnjava:

"Zoran Milanović je 1985. godine u JNA gardi ušao u Savez komunista Jugoslavije i u svojoj molbi je napisao da je iz komunističke obitelji te da je ovdje pronašao komunističke drugove i onda je postao član partije. Tko su brojni drugi koji su bili članovi komunista. Od predsjednika Tuđmana do drugih komunista koji su se razišli s Komunističkom partijom kao i ja. Svi smo postali žrtve te Komunističke partije. Na kraju smo mi i uništili tu Komunističku partiju", zaključuje Šeks.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo