Vlada Zorana Milanovića dobila je – kolac!

Zatražili smo da školskim ocjenama vrednujete rad Vlade Zorana Milanovića. Ispostavilo se da su oni koji bi mu dali prolaz ili dobar prosjek među čitateljima Net.hr-a rijetke biljke.

10.12.2013.
14:23
VOYO logo

Premoćno je pobijedila "kečiga" – čak 63 posto ocijenilo je rad Vlade nedovoljnom ocjenom. Nakon onih koji ga ruše na testu, dolazi 17 posto čitatelja koji bi mu dali "labuda", a još je manje onih koji bi svrstali rad Vlade među osrednje pojave – samo 12 posto dalo bi im tricu.

Zamislite koliko je tek onda onih koje je impresionirao rad Vlade... Ima ih, ali u tragovima. Vrlo dobar bi mu dalo četiri posto, a isto toliko ljudi smatra da su, hm, odlični. Što nakon toga reći o Vladi kojom upravlja čovjek čija je teza da su Hrvati slabo obrazovani i da su zato bez posla?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A ništa. Milanoviću, sjedi – jedan.

Nešto vas je oduševilo, naljutilo, rastužilo ili potaknulo da potražite dodatne informacije? Za slanje konstruktivnih, smislenih komentara uveli smo posebnu adresu komentari@portal.net.hr kako bismo i dalje saznali što mislite o temama o kojima pišemo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Namjera nam je redovito objavljivati komentare čitatelja za koje procijenimo da su konstruktivni te da iz njih svi zajedno možemo nešto naučiti.

Pišite nam.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo