Vlada na lajkovima zahvalila 'rekorderki' Mihaeli

16.8.2012.
13:09
VOYO logo

"Hvala vam na 21.632 'lajkova' i 1.010 komentara! Mihaelin post i vaša pitanja pomažu nam u radu", napisali su administratori Facebook stranice Vlade Republike Hrvatske nakon što je građanka Mihaela postavila pitanje o nezaposlenosti i u manje od četiri dana skupila ogroman broj komentara i probila rekorde "lajkova" – više od 20 tisuća.

Pitanje je, podsjetimo, glasilo: ''Imam samo jedno pitanje na koje želim konkretan odgovor: što činite po pitanju nezaposlenih ove države na rubu propasti?'', a tekst čitavog njenog obraćanja Vladi možete pročitati ovdje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na prvi komentar čekali su svega nekoliko sekundi.

"To je sve što imate za reć'? SRAMOTA", glasio je. U samo deset minuta pristiglo je još 50 komentara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nezaposlenost očigledno nije vruća, nego goruća tema u Hrvatskoj, što je Vlada imala prilike saznati i u ranijim prepiskama s građanima na društvenim mrežama. A Vlada, kojoj većina spomenutih komentatora poručuje da se konačno počne konkretno baviti rješavanjem tog problema, i dalje poziva sve zainteresirane da sudjeluju u raspravi u virtualnom svijetu "lajkova" i "komentara".

Nakon zahvale Mihaeli, Vladini su administratori objavili i link na opširan dokument u kojemu se nabrajaju sve mjere i zakonski akti koje je Vlada donijela ne bi li se izborila protiv rastuće nezaposlenosti. Borba je zasad neuspješna jer broj nezaposlenih raste bez obzira na činjenicu da je turistička sezona u tijeku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo