VEĆ VIŠE OD 15 SATI PUTUJU OD SPLITA DO ZAGREBA: /

Vlak koji je krenuo sinoć još nije stigao, putnici su gladni i žedni...

Image

Vlak koji je oko 22 sata sinoć krenuo iz Splita u Zagrebu se očekuje tek oko 14 sati.

22.2.2018.
13:30
VOYO logo

Vlak koji je sinoć krenuo iz Splita u 21:43 u Zagreb je trebao doći jutros u 05:46. Ne samo da nije stigao na vrijeme, nego nije stigao još uvijek.

Snježna mećava koja je zasula područje Ogulina zaustavila je vlak petstotinjak metara od stanice u Ogulinu, a to je ujedno bilo i drugo ovakvo izvanredno zaustavljanje u noći. Prvi su put stali ispred mosta na Ličkoj Jesenici jer je upravo na tom mostu zapeo jedan drugi vlak. Četiri sata su čekali da otkopaju vlak na mostu, da bi kasnije i oni sami zapeli na istom mjestu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Za to vrijeme struja se u vlaku gasila i palila što znači da nije bilo ni grijanja u svakom trenutku. Vlak je prema Ogulinu krenuo tek danas iza 11 sati no taman 500 metara ispred stanice opet je stao.

'Jedan dečko će izgubiti nekakav angažman u nekom hotelu na koji je krenuo u Zagreb. Jedna gospođa krenula je na sprovod na koji, eto, nije stigla pa je prijetila da će ih i tužiti', ispričao je za 24 sataTonći Vranković koji je ovim vlakom putovao na razgovor za posao, te prema kojem su potencijalni poslodavci imali, srećom, razumijevanja za kašnjenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U vlaku nema vagona s restoranom pa nema ni hrane i pića kojeg bi mogli kupiti putnici koji tvrde da su gladni i žedni. Ipak, što se osoblja tiče, kažu kako su postupili vrlo profesionalno te da su radili što je bilo i njihovoj moći.

Vlak je prošao Ogulin iza 12:30, a HŽ javlja da ga u Zagrebu očekuju oko 14 sati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo