'OSTAVILI SMO 22 KUNE' / Nakon što je demonstrativno napustio kafić, Beroš se oglasio: 'Nisam rekao da je konobarica bezobrazna...'

Image
Foto: Pixsell

Vili Beroš demantirao je navode da je vikao na konobaricu u zadarskom kafiću, kao i to da je ostao dužan dvije kune za kave

13.6.2021.
20:53
Pixsell
VOYO logo

U nedjelju je u Zadru došlo do manjeg incidenta u kojem je sudjelovao ministar zdravstva Vili Beroš koji je ostao bez svoje kave jer konobarica nije željela staviti zaštitnu masku, nakon čega je Beroš demonstrativno napustio kafić.

"Želio sam danas popiti kavu u jednom jadranskom kafiću. No, kako je konobarica i na moju molbu odbila nositi masku, tako sam i ja morao odbiti biti gost u tom lokalu. Odgovorno ponašanje je dužnost svih nas", poručio je Beroš na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Beroš je, dakle, sjedio na terasi kafića, a prilikom narudžbe konobaricu je zamolio da stavi masku budući da je nije imala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se konobarica vratila i ministru i njegovoj supruzi donijela kave, i dalje nije nosila zaštitnu masku što je razljutilo ministra koji je, kako opisuju svjedoci tog događaja, glasno negodovao prema konobarici te potom demonstrativno napustio kafić ostavljajući na stolu novac za kave. Ministar pak demantira navode da je vikao na konobaricu.

'Nije to bilo ništa previše vrijedno spomena'

"Očevici mogu tvrditi svakako. Reagirao sam jer su u kafići bili stranci koji su imali maske, doduše ispod nosa. I sam sam imao masku, i kada sam sjeo objesio sam je na košulju. Lijepo sam zamolio i mladu damu i njezinu kolegicu zbog drugih da stave masku. Rekao sam da nažalost to tako ne može biti. Nisam rekao da je bezobrazna, samo da to nije primjereno i da svojim primjerom moramo pokazati kako se odnosimo prema gostima”, rekao je Beroš za Dnevnik.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
MINISTAR BEROŠ OSTAO BEZ KAVE /

'Konobarica je odbila nositi masku pa sam odbio biti u tom lokalu', drugi gost tvrdi: 'Beroš se izderao...'

Image
MINISTAR BEROŠ OSTAO BEZ KAVE /

'Konobarica je odbila nositi masku pa sam odbio biti u tom lokalu', drugi gost tvrdi: 'Beroš se izderao...'

"Nije to bilo ništa previše vrijedno spomena, ali stvarno moramo razmisliti o poruci koju šaljemo, poglavito našim gostima. Jutros je na tom trgiću u Zadru većina turista nosila masku, a u jednom kafiću, gdje sam sjeo popiti kavu, djelatnice na terasi bez maski, čak ni unutra djelatnici nisu nosili maske. Najljubaznije sam tiho zamolio da ipak stave masku zbog poruke koju šaljemo drugima. Međutim, molba nije urodila plodom", rekao je Beroš za Index

'Ostavili smo 22 kune!'

Također, demantirao je i navode da je na stolu ostavio 20 kuna za kave koje su koštale 22 kune.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ostavili smo 22 kune, potpuno jasno i otišli. Tko god tvrdi da nismo ostavili novac ću ga tužiti jer ja nisam imao sitnog pa je moja supruga izvadila dvije kune u komadu”, napomenuo je Beroš te na kraju poručio da je priča za njega završena.

TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo