Realov veznjak pod istragom /

Svjetski mediji o istrazi protiv Modrića: 'Modrić, neprijatelj broj jedan u Hrvatskoj'

Image
Foto: Facebook (Di su pare?)

Svjetski mediji prenijeli su vijest o istrazi protiv Luke Modrića zbog sumnje u mogućnost davanja lažnog iskaza.

19.6.2017.
16:08
Facebook (Di su pare?)
VOYO logo

Vijest kako je Luka Modrić pod istragom zbog postojanja osnovane sumnje kako je lažno svjedočio pred Županijskom sudom u Osijeku u procesu protiv Zdravka Mamića i optuženih brzo se proširila svjetskim medijima. 

Općinsko državno odvjetništvo u Osijeku otvorilo je istraživanje protiv Luke Modrića zbog postojanja osnovane sumnje da bi prilikom davanja svjedočkog iskaza pred Županijskim sudom u Osijeku počinio kazneno djelo protiv pravosuđa davanjem lažnog iskaza, priopćio je DORH. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrić je prošlog tjedna svjedočio u postupku protiv Zdravka Mamića koji je optužen kako je zajedno s bratom Zoranom te Damirom Vrbanovićem i Milanom Pernarom izvlačenjem novca oštetio Dinamo i državni proračun za višemilijunske iznose. Modrić je prilikom svjedočenja promijenio svoj prvotni iskaz, a na brojna je pitanja nedefinirano odgovarao, najčešće koristeći odgovor "ne sjećam se". 

Vijest o istrazi protiv Modrića među prvima je prenijela francuska novinska agencija France-Presse, a potom su je prenijeli i ostali mediji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Katalonska La Vanguardia prenijela je vijest o postupku protiv Modrića u obliku naslova "Modrić, neprijatelj broj jedan u Hrvatskoj", a španjolski dnevnik Marca također je prenio vijest o istrazi protiv Realovog igrača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I ugledni španjolski dnevnik El Mundo prenio je vijest u situaciji u kojoj se našao Modrić, a o postupku protiv Modrića oglasio se i srpski RTS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo