'SAMO ŽELIM BITI ZDRAVA' / Velika humanitarna akcija za malenu Stephanie

Image

Na svim mjestima gdje će osvanuti plakati građani će moći kupiti "Kartu života“ u vrijednosti od 30 kuna. Prodaja karata biti će moguća i na promotivnim pultovima koji će biti postavljeni na frekventnim mjestima u Zadru poput Morskih orgulja, Kalelarge, Narodnog trga i drugih mjesta.

14.9.2012.
8:00
VOYO logo

Pod sloganom "Samo želim biti zdrava!“ od petka, 14. rujna 2012. na javnim površinama u gradu Zadru i zadarskoj županiji, trgovačkim centrima, ugostiteljskim i drugim objektima biti će postavljeni plakati čime se što više želi potaknuti građane da se odazovu akciji pomoći prikupljanja toliko potrebitih sredstava za operaciju u Chicagu  petogodišnje StephanieMilda oboljele od rijetke i teške bolesti mozga Arnold - Chiari melfomacije zakazane za 27.9.2012. godine, a za koju je potrebno 250.000 američkih dolara.

Na svim mjestima gdje će osvanuti plakati građani će moći kupiti "Kartu života“ u vrijednosti od 30 kuna. Prodaja karata biti će moguća i na promotivnim pultovima koji će biti postavljeni na frekventnim mjestima u Zadru poput Morskih orgulja, Kalelarge, Narodnog trga i drugih mjesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sklopu cijele akcije održat će se i "Stephanien tjedan" od 17. do 23. rujna tijekom kojeg će se održati brojne humanitarne akcije.

Već ovaj petak, 14.9., u Varoši na terasi caffe barova Kult i Dišpet feštica petkom mijenja svoj naziv u "Petak za Stephanie". U sklopu akcije spomenuti ugostiteljski objekti prihode od prodaje određenih artikala i gastro ponude donirat će obitelji Milda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unutar "Stephanienog tjedna" od strane Udruženja obrtnika svi zainteresirani poslovni subjekti, obrtnici, trgovačka društva i udruge pozvani su da izaberu jedan od dana u tjednu kada će se odreći prihoda od prodaje jednog od artikala u svojim objektima, a novac od prodaje donirati za troškove operacije male Stephanie. Spomenimo da se akciji već odazvao frizerski studio „Simpa“ koji će sav svoj dnevni utržak od petka 14.9. donirati za malu Stephanie.

Ove subote, 15. rujna s početkom u 9 sati pa do večernjih sati na vanjskom košarkaškom igralištu ŠRC-a Ravnice, Zadar održat će se turnir u basketu 3 na 3 prihodi kojeg su namijenjeni za Stephanie.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 16. do 23. rujna na igralištu Mornarica, u organizaciji Jader ljetne lige, MNK Bruschette i MNK Brodarice održavati će se malonogometni turnir za koji se već do sada prijavilo čak 40 ekipa. Sredstva od kotizacija i prodaje pića na malonogometnom turniru namijenjena su za pomoć obitelji Milda.

Vrhunac cijele akcije za Stephanie je dobrotvorni koncert "Samo želim biti zdrava!“ koji će se održati u srijedu, 19. rujna s početkom u 20 sati u dvorani na Višnjiku. Na koncertu će nastupiti: klapa Intrade, klapa Kambi, klapa Florijan, klapa Leut, klapa Sol, Ivana Kovač, Hari Rončević, grupa Banana, Mladen Grdović, Lidija Bačić i zadarski bas bariton s međunarodnim ugledom i karijerom Boris Martinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Karte za ovaj dobrotvorni koncert začinjen zabavnom glazbom i notama s juga Hrvatske mogu se kupiti po cijeni od 30 kuna u zadarskoj trgovini Aquarius recordsa, Narodnom trgu ili pred sam koncert ispred dvorane na Višnjiku. Za dobrovoljne priloge na ulazu u dvoranu biti će postavljena kutija u kojoj svi posjetitelji koncerta mogu prema svojim mogućnostima donirati iznos za prikupljanje sredstava za troškove operacije u Chicagu .

Konferencija za novinare na kojoj će biti predstavljen program koncerta te riječi zahvale javnosti uputiti roditelji male Stephanie, Anita i IvicaMilda planirana je za utorak, 18.9., u prijepodnevnim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i to da su roditelji ohrabreni poticajima javnosti na društvenoj mreži i telefonskim pozivima u petak putem pošte uputili ispunjene formulare prema HZZO-u bez potrebitih liječničkih potpisa. Ostaje čekati odgovor ove institucije, a bude li pozitivan sva sredstva prikupljena kroz ovu kampanju biti će utrošena u dobrotvorne svrhe, zaklade ili udruge koja bi u buduće pomagala potrebitoj djeci kako se njihovi roditelji ne bi morali suočavati s problemima koji su zadesili obitelj Milda.

Ovim putem i dalje pozivamo sve ljude otvorenih srca i dobre volje da se odazovu akcijama i pomognu ostvariti jedinu Stephanienu želju da ozdravi jer ovo je njena najozbiljnija i najvažnija utakmica čiji gledatelji mi možemo ostati cijeli svoj život.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo