VELIK ČOVJEK: / 'Obitelji Cvjetković koja čeka deložaciju, darujem kuću na trajno korištenje!'

17.3.2015.
10:25
VOYO logo

Širović je ponudio svoju kuću u Obrovcu Sinjskom na trajno korištenje obitelji Cvjetković.

"Odluka je pala u trenu. Gledao sam Dnevnik i tešku sudbinu jedne obitelji i jednostavno me dirnula njihova priča", kazao je 30-godišnji Frano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije jednostavno zbrinuti devet članova jedne obitelji. To je teška sudbina u kojoj ste jednoj večeri svoj na svome, dok sutra ujutro možete biti svi zajedno na cesti. Stoga im nudim cijelu kuću na trajno korištenje koja bi trebala odgovarati svim njihovim potrebama", rekao je Frano za Slobodnu Dalmaciju.

"Kuća je upotrebljiva, u njoj se živjelo, no za potpunu adaptaciju potrebna su sitna ulaganja, budući da je građena za naše šire obiteljske potrebe s kojima smo računali u budućnosti. Primjerice, nije provedena struja, no uz dobru volju Općine koja bi mogla pomoći renovacija bi bila izvediva", govori Frano.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako njegovi bližnji ne znaju za ponudu, ali da će ga sigurno podržati.

Voljan je kuću u kojoj trenutačno živi ustupiti i kao privremeni smještaj obitelji Cvjetković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ukoliko bude potrebno, do godine dana spreman sam ustupiti dio svog stana obiteljske kuće u kojoj živim s roditeljima. Preselit ću se kod sestre, jer za svoje potrebe imam kao i osiguranu budućnost. Trenutačno nemam vlastitu obitelj, a radio sam u inozemstvu i dio toga mogu podijeliti onima kojima treba", kazao je za Slobodnu Frano koji je trenutačno nezaposlen, kaže radio je u škveru, pa u Njemačkoj gdje mu je ostalo i viška nakon čega se vratio kući.

Nije želio previše govoriti o sebi jer, kako je rekao, ne želi da se njegova gesta usmjeri na njega, već na ljude kojima je potrebna pomoć.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo