stabilizacija je svima u interesu /

Većina dobavljača će nastaviti isporučivati robu Agrokoru: 'Sustav se mora resetirati, ali i nastaviti funkcionirati'

Veliki dobavljači Agrokora sastaju se u ponedjeljak u 18 sati na zagrebačkom Žitnjaku, nakon što su se ranije tijekom dana sastali s premijerom Plenkovićem

3.4.2017.
18:02
VOYO logo

ZAGREB - U interesu dobavljača Agrokora je da se taj sustav 'resetira', ali da nastavi funkcionirati, a dobavljači će mu u najvećoj mjeri nastaviti isporučivati robu kako bi sa svoje strane omogućili njegovo stabiliziranje, stavovi su najvećeg dijela dobavljača koje je Hina neslužbeno doznala iz njihovih krugova,

"U interesu svih dionika, a posebno u interesu dobavljača treba biti da se sustav Agrokora 'resetira', ali nastavi funkcionirati. Ova se kriza ne smije pretvoriti u poligon vlastitih interesa, već se ukupna poslovna javnost mora odgovorno voditi interesima svih dionika i ukupnog hrvatskog gospodarstva", navodi se u usuglašenim stavovima/porukama najvećeg dijela dobavljača, koje je Hina dobila na uvid.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročitajte više o ovoj temi:

Kako se dalje ističe u tom dokumentu, dobavljači razumiju i podržavaju nastojanja Vlade da spriječi krizu hrvatskog gospodarskog i socijalnog sustava, do koje može doći kolapsom dobavljača, koji u takvom scenariju neće moći naplatiti svoj potraživanja od Agrokora.

"Dobavljači će u najvećoj mjeri nastaviti isporučivati robu tvrtkama u sustavu Agrokora, kako bi sa svoje strane omogućili stabiliziranje sustava", navodi se još u tom dokumentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Veliki dobavljači Agrokora sastaju se u ponedjeljak u 18 sati na zagrebačkom Žitnjaku, nakon što su se ranije tijekom dana sastali s premijerom Andrejom Plenkovićem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo