VAŽNA OBAVIJEST ZA SVE KOJI SU SE CIJEPILI NA VELESAJMU: / Naručeni ste na drugu dozu, evo kako provjeriti termin

Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Svi građani grada Zagreba koji su cijepljeni prvom dozom cjepiva protiv koronavirusa na punktu za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu naručeni su za cijepljenje drugom dozom, također na Velesajmu

5.5.2021.
17:59
Matija Habljak/PIXSELL
VOYO logo

Iz NZJZ-a "Dr. Andrija Štampar" obavještavaju sve građane grada Zagreba koji su cijepljeni prvom dozom cjepiva protiv koronavirusa na punktu za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu da su tamo naručeni i za cijepljenje drugom dozom, piše Dnevnik.hr.

Image
CAPAKOVA POMOĆNICA O CIJEPLJENJU: /

'Svaki dan iskoristimo oko 90 posto pristiglih doza cjepiva'

Image
CAPAKOVA POMOĆNICA O CIJEPLJENJU: /

'Svaki dan iskoristimo oko 90 posto pristiglih doza cjepiva'

Provjera termina cijepljenja: Sustav e-Građani, putem liječnika ili pozivom na broj

Također, iz Štampara naglašavaju da je termin cijepljenja drugom dozom definiran u skladu s preporukama HZJZ-a, a točan termin za cijepljenje drugom dozom na Velesajmu građani mogu provjeriti putem sustava e-Građani, pozivom na broj 0800 8804 ili putem liječnika obiteljske medicine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijepljenje drugom dozom na punktu za cijepljenje na Zagrebačkom velesajmu organizirano je isključivo za osobe koje su na tom punktu primile prvu dozu cjepiva. Iz Štampara napominju i da osobe bez termina narudžbe neće biti cijepljene zbog ograničenja organizacijskih kapaciteta.

Građane se moli da se pridržavaju termina narudžbe kako bi se izbjeglo stvaranje nepotrebne gužve. Podsjećaju da je na cijepljenje dovoljno doći pet minuta ranije, a apelira se i na održavanje propisanog fizičkog razmaka prilikom čekanja u redu na cijepljenje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijepljenje na novim punktovima

U Zagrebu je počelo i cijepljenje na novim punktovima te je ukupno na tri punkta pozvano tri tisuće ljudi. U Zagrebu je plan cijepiti do 70 tisuća ljudi na tjedan.

"U gradu Zagrebu trenutno su 33 punkta gdje se cijepi i dodatni kod liječnika obiteljske medicine gdje idu docijepljivanja. Mi svoj plan vodimo prema planu isporuke cjepiva. Cilj nam je cijepiti 40.000 , sljedeći tjedan 50.000, zadnji tjedan svinja mjeseca 60. 000 naših sugrađana", rekla je glavna medicinska sestra sa Štampara Cecilija Rotim.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo