frcale iskre / VIDEO Pernar upao na konferenciju Tomaševiću i napravio kaos! On mu odbrusio: 'Odite svjedočiti po Zambiji'

Gradonačelnik je Pernara uputio da se javi u gradske urede ako ima pitanja, a da je konferencija samo za novinare. Ipak je na kraju odgovorio koliko su tramvaji u Zagrebu stari

29.8.2023.
11:11
VOYO logo

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević u utorak je obišao obnovljene prometnice i kružni tok na križanju Nova cesta/Kranjčevićeva/Božidara Adžije.

No show je ukrao Ivan Pernar koji je i prije početka konferencije počeo vikati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto me gurate, što to radite? Čovjek me poziva da se maknem i napadaju me ovi vaši ljudi", rekao je pokazujući na ljude koji su stajali kraj Tomaševića.

Potom je nastavio: "Zašto ste lagali da su tramvaju stari između 10 i 15, godina, a stari su 27? Recite to Zagrepčanima! Zašto govorite da je kriza stambenog prostora, a dijelite stanove migrantima i azilantima a naši ljudi ne mogu pod normalnim cijenama naći stan za mjesečni najam?", vikao je Pernar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zašto Zagrepčani nemaju prioritet", pitao je vikajući na Tomaševića.

Image
'dok ga spužva ne rastavi' /

Pernar zapalio internet postom o ženama i suđu: 'Zbog toga žena ne poštuje dovoljno muškarca'

Image
'dok ga spužva ne rastavi' /

Pernar zapalio internet postom o ženama i suđu: 'Zbog toga žena ne poštuje dovoljno muškarca'

Tomašević mu je odgovorio: "Gospodine Pernaru, ovo je konferencija za medije i odgovaram na pitanje medija, a ne nekim kvazi bivšim političarima i bivšim saborskim zastupnicima. Možete se s pitanjima javiti u gradski ured".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pernar se nije dao smesti pa je nastavio: "Zašto ste lagali da ćete zatvoriti Jakuševac u svom prvom mandatu? Zašto ljudima ovrhe stižu bez ovrhe? Može vas biti sram!"

Tomašević mu je ponovio da se radi o konferenciji i da će na pitanja odgovarati samo novinarima, a u trenucima kad je Pernar počeo odlaziti, dobacio mu je: "Odite svjedočit po Zambiji ono..."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomašević je komentirao da je ovo "očito nova metoda privlačenja javnosti bivšeg zastupnika Pernara".

Iako Pernaru nije htio odgovoriti na pitanje o starosti tramvaja, na konferenciji se dotaknuo i tog pitanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tramvaji su proizvedeni 1996. godine, oni su defacto stari od 15 do 20 godina jer su potpuno obnovljeni od 2012. do 2016. godine. U natječaju je bilo jasno propisano kakve tramvaje mora Zagreb kupiti jer moraju biti kompatibilni s mrežom u Zagrebu. Na tom natječaju je bila samo jedna ponuda. Zato su mi nejasne teze da smo mi pogodovali nekome. Kome? Gradu Augsburgu? U brojnim njemačkim gradovima imate tramvaje tog modela koji najnormalnije voze. U Zagrebu najstariji tramvaji su stari i pola stoljeća i zato smo išli u kupovinu rabljenih tramvaja koji će moći voziti narednih 10 godina, a nabavit ćemo i još ukupno 40 novih tramvaja. Za to treba neko vrijeme. Je li bolje da nemamo tramvaje?", rekao je Tomašević.

POGLEDAJTE I VIDEO Hrvatima u Zambiji možda prijete godine zatvora, psihički su slomljeni, razmišljaju o suicidu. A Pernar se zabavlja

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo