'dok ga spužva ne rastavi' / Pernar zapalio internet postom o ženama i suđu: 'Zbog toga žena ne poštuje dovoljno muškarca'

Image
Foto: Shutterstock/Luka Stanzl/Pixsell

Požalio se da već duže vrijeme ne može naći ženu pa naveo da će 'radije biti sam nego sa ženom koja ne želi prati suđe'. Komentari ispod posta gore, a u jednom je netko napisao: 'J*bo suđe, ja svojoj perem noge i popijem vodu, sve u znak pažnje'

29.6.2023.
8:59
Shutterstock/Luka Stanzl/Pixsell
VOYO logo

Čovjek koji je za osobnu promociju prijavio osmero Hrvata pa su zbog njega ponovno završio u zatvoru, čovjek koji je uzletio na sjaju zvijezde deložacija i postao saborskim zastupnikom, bivši čelnik Živog zida koji za teške bolesti kaže da se liječe visokim dozama vitamina C, sada je objavio novi post na Facebooku u kojem se osvrće za žene i pranje suđa.

Ivan Pernar objavio je kako već neko vrijeme ne može naći ženu, ali i iznio viđenje zašto žena ne poštuje dovoljno muškarca kada dođe do pitanja tko pere suđe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na svom Facebooku napisao je: "Već neko vrijeme imam problem za naći ženu, svaki put kad upoznam neku simpatičnu ženu, ili je ljevičarka, ili ako nije ima tu priču da i muško treba prati suđe. Ja kad vidim da žena smatra da muško treba prati suđe, smatram da jednostavno ne poštuje dovoljno muškarca. Uopće nije stvar u pranju suđa, nije to meni neki problem (ionako ga trenutno sam perem), nego jednostavno mislim da je to stvar poštovanja nekakvog.

Radije ću biti sam nego sa ženom koja ne želi prati suđe. Inače, odnos s bivšom iz Karlovca je bio odličan sve do trenutka kad nisam uzeo spužvu u ruke, imam osjećaj da je tada izgubila poštovanje i da je to bio početak našeg kraja. Da mogu vratiti vrijeme u nazad, ne bi to sigurno napravio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
nije se vratio u hrvatsku /

Pernar objavio video iz Dubaija u Ferariju te poslao pozdrave. Onda je post obrisao

Image
nije se vratio u hrvatsku /

Pernar objavio video iz Dubaija u Ferariju te poslao pozdrave. Onda je post obrisao

A onda je u svom postu dao poantu svog razmišljanja: "Dakako, neki spominju u komentarima da bi perilica trebala prati suđe i to stoji, ali objašnjavam da je stvar principa to nekog. Mislim da ako žena stvarno voli nekog i da joj je stalo do nekog, da joj neće biti problem staviti suđe u perilicu."

Njegov post izazvao je salvu komentara, u samo jednom danu objava je komentirana više od 380 pita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U jednom je netko pitao: "Je l' istina da te žena ostavila jer si joj predlagao da ćeš dovesti drugu pa da živite utroje?". Pernar je spremno odgovorio: "Da, jer sam htio da joj netko pomogne oko pranja suđa. Kako god okreneš ne valja i hajde ti sad ugodi ženi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U drugom je stajalo: "Ima da sljedećoj izraziš zakletvu: 'Volit ću te sve dok nas spužva ne rastavi.?"

Treći su priznali: "J*bo suđe, ja svojoj operem noge i popijem vodu, sve u znak pažnje!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo i Pernarovu na njegovu raniju objavu u kojoj je dijelio savjete dečkima oko žena: "Želim reći dečkima koji dejtate ženske i pričate s njima - budete ljigavi, budite odvratni i budite što gori prema ženama, to vam je moj savjet."

POGLEDAJTE VIDEO: Pernar na suđenju Hrvatima urlao i umalo završio u zatvoru: Na sud su stigla i djeca

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo