IMAO I POMAGAČA / Užas u Matuljima: Pucao partnerici (23) u glavu u spavaćoj sobi. Uhitili osumnjičenika

Image
Foto: Burin

Prema posljednjim informacijama, žrtva je u teškom zdravstvenom stanju te je stavljena u induciranu komu

30.5.2024.
17:42
Burin
VOYO logo

Uhićen je M.H (36), koji se sumnjiči za pokušaj ubojstva svoje vanbračne supruge (23). Županijski sud u Rijeci mu je odredio istražni zatvor nakon što je 36-godišnjak vatrenim oružjem upucao partnericu u glavu.

Image
Foto: Burin

Jutros je u tužilaštvu obavljeno prvo ispitivanje. Stravičan događaj zbio se u utorak u večernjim satima, kada je M.H u spavaćoj sobi upucao svoju partnericu u desni obraz te joj nanio ozlijede opasne po život. Prema posljednjim informacijama, žrtva je u teškom zdravstvenom stanju te je stavljena u induciranu komu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Burin

Tužiteljstvo tvrdi kako je okrivljenik i ranije zlostavljao žrtvu, te se protiv njega vode i drugi kazneni postupci. Ovo mu nije ni prvi put da mora ići u istražni zatvor.

Nedugo nakon pokušaja ubojstva, na mjesto događaja stigao je drugoosumnjičeni 53-godišnjak i pomogao 36-godišnjaku prenijeti žrtvu do osobnog vozila kojim ju je potom 36-godišnjak odvezao u KBC Rijeka. Osim toga, u namjeri da pomogne prvoosumnjičenom, 53-godišnjak je sakrio tragove koji se dovode u vezu s počinjenjem kaznenog djela.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: U Blatu na mjestu ubojstva žene našli i nož: 'Ovo je treći femicid na zagrebačkom području ove godine'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FON
Gledaj od 27.srpnja
VOYO logo