NAJGORI REDATELJ NA SVIJETU / Uwe Boll traži novac od fanova

Image

Ekscentrični Nijemac hitno treba lovu kako bi snimio svoj novi film, teroristički triler "Blackout".

13.2.2009.
11:55
VOYO logo

Kontroverzni Uwe Boll, čovjek kojeg nazivaju najgorim redateljem na svijetu i čiji su daljnji rad pokušali zaustaviti čak i internetskim peticijama, pozvao je fanove da prikupe novac za njegov idući film. 

Svakom donatoru 33 eura pripast će čast da na špici trilera "Blackout" bude potpisan kao koproducent, a tu su i nagrade poput posjeta filmskom setu. Snimanje kreće kada Uwe prikupi 18 i pol milijuna dolara ili nakon 31. ožujka dokad traje ovaj internetski natječaj. Ukoliko Uwe, koji je sam pokrio oko 40 posto troškova, do navedenog datuma ne prikupi novac kreće snimati s manjim budžetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako želite da ovaj teroristički triler izgleda kako spada i ima neophodne specijalne efekte, pomozite mi. Odlučite li biti škrti, nemojte mi poslije prigovarati", izjavio je redatelj poznat i po činjenici da je nekolicinu filmskih kritičara pozvao na obračun u boksačkom ringu. Dosad mu se niti jedan nije odazvao. 

Njegovom filmografijom dominiraju ekranizacije videoigrica kao što su "Blood Rayne" i "Alone In the Dark", a "Blackout" će mu, uspije li ga dovršiti, biti prvi izlet u žanr trilera.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo