USKORO KREĆE IZGRADNJA NOVOG PRISTANIŠTA ŽIGLJEN: / Prvi ugovori su već potpisani, zna se kad će radovi početi, ali i završiti

Image
Foto: Ilustracija, Dalibor Urukalović/PIXSELL

Nakon potpisivanja svih ugovora, što se očekuje do kraja rujna, trebala bi započeti izgradnja novog trajektnog pristaništa Žigljen na Pagu

9.9.2020.
11:45
Ilustracija, Dalibor Urukalović/PIXSELL
VOYO logo

Kreće nova investicija u pomorsku infrastrukturu na jadranskoj obali. Naime, u srijedu su i službeno započele pripreme za realizaciju projekta izgradnje novog trajektnog pristaništa Žigljen na otoku Pagu, inače jednog od najfrekventnijih na otocima.

"Danas se okupljaju svi meritorni sudionici ovoga projekta, gdje će osim naše Lučke uprave biti i voditelji projekta, ekipa za stručni nadzor i koordinator. Riječ je o projektu za Lučku upravu Novalja čiji je voditelj 'Karoline King'. Vrijednost ugovora je 393.750 kuna, a na natječaj su stigle dvije ponude", rekao je za Radio Pag ravnatelj Lučke uprave Novalja, Igor Vidas, prenosi eZadar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro će biti potpisan i 1.050.000 kuna vrijedan ugovor za stručni nadzor i koordinaciju s tvrtkom "House d.o.o.", a krajem mjeseca se očekuje i potpisivanje Ugovora za izvođenje radova vrijednog 47.898.981,63 kuna i sufinanciranog iz fondova Europske unije. Izvođač je zagrebačka tvrtka "Graditelj svratišta", koja bi s radovima trebala početi u listopadu, a završiti u 2023. godini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo