Međunarodna jedriličarska manifestacija / Uskoro 17. Fiumanka: Zaplovi i ti gradom koji teče!

Image

Ovogodišnja 17. Međunarodna jedriličarska manifestacija Fiumanka održat će se od 9. do 12. lipnja. Fiumanka je potpuno besplatna za sve natjecatelje i posjetitelje!

31.5.2016.
13:23
VOYO logo

Polovicom lipnja Rijeka već tradicionalno živi u znaku jedrenja zahvaljujući svojoj regati koju svake godine, u sve većem broju, posjećuju zaljubljenici u more i jedrenje.

Po čemu je Fiumanka posebna i drugačija? Potpuno je besplatna, otvorena za sve koji žele biti njezinim dijelom, svaki sudionik regate dobije majicu, obrok i piće nakon regate, besplatan vez, a besplatni su i koncerti za posjetitelje, zato ne čudi da privlači sve veći broj sudionika iz Hrvatske i inozemstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zbog posebnog pristupa organizaciji i potpuno besplatnog sudjelovanja za sve natjecatelje, Fiumanka je prepoznata kao vrhunski sportski događaj u Hrvatskoj i regiji. Ovogodišnja 17. Fiumanka održat će se od 9. do 12. lipnja.

Osim Velike Fiumanke koja već tradicionalno starta u subotu točno u podne ispred Riječkog lukobrana, održat će se još nekoliko različitih regata za svačiji gušt!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu Riječan.in

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo