MILANOVIĆ S PAHOROM / Ured predsjednika tvrdi da Milanović nije izbornu nedjelju proveo na brodu s Pahorom: 'Fotografija je autentična, ali...'

Image
Foto: Instagram/Borut Pahor

Fotografija dvojice predsjednika na brodu, koju je na svom Instagram profilu objavio predsjednik Pahor autentična je, ali nije snimljena u nedjelju

18.5.2021.
11:40
Instagram/Borut Pahor
VOYO logo

Iz ureda predsjednika Zorana Milanovića demantiraju da je predsjednik Republike proveo izbornu nedjelju na brodu u društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora.

Naime, kažu da fotografija jest autentična, no nije snimljena 16. svibnja 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U medijima se pojavila neprovjerena informacija kako je predsjednik Republike Zoran Milanović izbornu nedjelju proveo na brodu u društvu slovenskog predsjednika Boruta Pahora. Ta informacija nije istinita.

Predsjednik Milanović u nedjelju je bio na Bledu, gdje se sastao i razgovarao s predsjednikom Pahorom uoči današnjeg summita Procesa Brdo-Brijuni. Fotografija dvojice predsjednika na brodu, koju je na svom Instagram profilu objavio predsjednik Pahor autentična je, ali nije snimljena u nedjelju 16. svibnja nego – prošle godine početkom rujna. Fotografije je, dakle, stara šest mjeseci", javljaju iz Ureda predsjednika Republike Zorana Milanovića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike