'TUKU' SVIM SREDSTVIMA / Voldemort protiv Karaplenkovića: HDZ i SDP zaratili na društvenim mrežama. 'Imaju i oni svog kandidata'

Image
Foto: X, Mladež HDZ / Facebook, SDP Hrvatske

Mladež HDZ-a započela je "rat" objavom fotomontaže Voldemorta i Zorana Milanovića, a SDP im je uzvratio montažom "Karaplenkovića"

19.3.2024.
12:58
X, Mladež HDZ / Facebook, SDP Hrvatske
VOYO logo

Nakon cijele verbalne artiljerije i prepucavanja pred kamerama, HDZ i SDP preselili su svoj "rat" na društvene mreže.

Mladež HDZ-a na društvenoj mreži X. nekadašnjem Twitteru "narugala" se predsjedniku Zoranu Milanoviću, koji, unatoč bomastičnoj najavi o ulasku u izbornu utakmicu, ne smije biti na listi SDP-a na skorim parlamentarnim izborima niti sudjelovati u kampanji sukladno upozorenju Ustavnog suda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavili su fotomontažu Voldemorta, popularnog liga iz serijala o mladom čarobnjaku Harry Potteru s licem Milanovića uz tekst "onaj čije se ime ne smije izgovoriti" i opis "svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SDP-ovci ekspresno odgovorili

Sami su SDP-ovci više puta kritizirali upozorenje Ustavnog suda nazvavši Milanovića "onim čije se ime ne spominje".

"Ustavnog suda moramo poštovati, to znači da ja od danas više ne smijem govoriti da je Milanović kandidat SDP-a za premijera RH, ne smijem govoriti da će biti sljedeći premijer. Bar do objave izbornih rezultata. A tada ćemo to uskliknuti. Jer građani žele promjenu i bolju Hrvatsku. A na tom putu stoji jedna pravomoćno osuđena kriminalna organizacija, koji su danas izmislili ono što u Ustavu ne postoji, koji su nam zaprijetili i zapriječili nas da radimo što svaki slobodan čovjek smije, a to je govoriti", poručio je predsjednik SDP-a Peđa Grbin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na HDZ-ovu fotomontažu s Voldemortom, SDP-ovci su odgovorili montažom "Karaplenkovića".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na službenom profilu stranke osvanula je fotografija s glavom premijera Andreja Plenkovića i dijelovima lica koji pripadaju nekadašnjem šefu stranke Tomislavu Karamarku koji se pojavio ove nedjelje na HDZ-ovom Općem suboru u Lisinskom.

"Ima i HDZ svog kandidata", napisali su SDP-ovci nazvavši ga "Karaplenković".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Arsen Bauk odgovorio RTL-ovoj reporterki kako će voditi kampanju kad imaju ime koje ne smiju spomenuti

Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo