POTPUNO IZGUBIO KOMPAS / Ukrajinski izbornik prijetio novinaru!

Image
Foto: AP

Oleg Blohin obrušio se i na suce susreta kazavši kako ne vidi zašto se na terenu nalazi pet sudaca, a nisu sposobni vidjeti da je lopta prešla gol-crtu.

20.6.2012.
10:22
AP
VOYO logo

Teška je to bila večer za OlegaBlohina. Nekad vrhunski nogometaš, danas ukrajinski izbornik, nemoćno je u utorak navečer gledao kako Engleska njegovoj momčadi zatvara vrata četvrtfinala.

Posebno je ljutit bio na mađarskog suca Kassaija koji nije priznao čisti pogodak njegovoj momčadi (iako je ukrajinska akcija započela očitim zaleđem). Blohinova ljutnja kulminirala je na konferenciji za novinare nakon susreta na kojem je iskalio svoj bijes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Poštuj moj posao. Hajdemo ovo obaviti jedan na jedan. Želiš li ići sa mnom? Hajdemo popričati poput muškaraca. Trebao bi respektirati činjenicu da sam igrao nogomet. A jesi li ti ikada igrao? Nikome neću dozvoliti da kritizira moju momčad. Ako si pravi muškarac, izađi sa mnom, jedan na jedan", ljutio se Blohin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ukrajinska legenda obrušila se i na suce susreta kazavši kako ne vidi zašto se na terenu nalazi pet sudaca, a nisu sposobni vidjeti da je lopta prešla gol-crtu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo