Uhvaćen tijekom čina /

Uhvatili zagrebačkog taksista dok je silovao djevojku: unio je u kombi pa ju iskoristio

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon što se osvijestila, djevojka je policajcima kazala da nije pristala na spolni odnos s 27-godišnjakom te ga je optužila da je iskoristio njezinu alkoholiziranost

26.9.2017.
8:12
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog sumnji da je u noći na petak seksualno iskoristio pijanu djevojku, 27-godišnji H.H., vlasnik obrta za auto-taksi prijevoz, završio je u zatvoru u Remetincu, javlja Jutarnji.hr.

Slučaj je policiji prijavio vozač Ubera koji je vidio takstista kako na rukama nosi djevojku koja nije davala znakove živote te je policiji dao i broj registarskih oznaka takstista. Policajci su ubrzo došli na mjesto događaja i zatekli 27-godišnjaka s poluonesviješćenom djevojkom u kombiju. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što se osvijestila, djevojka je policajcima kazala da nije pristala na spolni odnos s 27-godišnjakom te ga je optužila da je iskoristio njezinu alkoholiziranost. 

U petak je u ranim jutarnjim satima upućen poziv na dežurni policijski broj u kojem se muškarac najprije predstavio kao vozač Ubera te policajcima rekao da je u Veslačkoj ulici upravo ugledao prizor poput scene iz horor filmova, odnosno kako muškarac u kombi unosi onesviještenu djevojku te da sumnja da se radi o mogućoj otmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policajci su dojavu ozbiljno shvatili te je do kombija ubrzo došla patrola zatekavši H.H. kako s onesviještenom djevojkom seksualno opći.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo