OKRŠAJ PRED GOSTIMA /

Ugostitelj tvrdi da ga je napao gradonačelnik Rovinja: 'Mafiozo me udario šakom u glavu'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Napadnuti ugostitelj Gordan Jurić detalje je podijelio na svojem Facebook profilu, a gradonačelnik tvrdi da je cijela priča napuhana

21.7.2024.
14:51
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Vlasnik restorana u Rovinju tvrdi da ga je u subotu fizički napao rovinjski gradonačelnik Marko Paliaga.

Okršaj se dogodio pred gostima među kojima je bilo i male djece. Događaj je za portal Istra 24 potvrdila i policija, iako bez navođenja identiteta sudionika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
POZNATI NOVI DETALJI /

Otkriveno tko je napao gay turiste na Bačvicama. Svo vrijeme bio je u rukama policije

Image
POZNATI NOVI DETALJI /

Otkriveno tko je napao gay turiste na Bačvicama. Svo vrijeme bio je u rukama policije

Napadnuti ugostitelj Gordan Jurić detalje je podijelio na svojem Facebook profilu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jučer oko 17 sati je, nasilnik, mafiozo došao kod mene na moje radno mjesto u restoran. Lijepo i kulturno sam ga dočekao. Donese moj djelatnik njemu kavu, i krene priča. Kaže Marko Paliaga: 'Ono što si komentirao na Facebooku da me može biti sram što kradem građane Rovinja i ugostitelje, s velikim računima za odvoz smeća, ćeš lijepo izbrisati'", napisao je ugostitelj.

Navodi da je gradonačelnik potom popio kavu i nastavio s prijetnjama. Jurić navodi da mu je djelovao pijano ili pod opijatima, a onda je odjednom skočio na njega. "Uhvatio me lijevom rukom oko vrata i za majicu i kaže: 'Ja ću te uništiti, ne znaš s kime imaš posla'", prepričava Jurić koji dodaje da ga je gradonačelnik dva-tri puta udario šakom u glavu.

Jurić ga je potom odgurnuo i rekao da će ga prijaviti, što je u konačnici i napravio. Paliaga, koji je inače vlasnik crnog pojasa u karateu, za Istru 24 potvrdio je da se incident uistinu dogodio. Međutim, tvrdi da nije bilo udaranja šakama. "Cijela priča je napuhana. Bilo je naguravanja, ali da sam ga udario u glavu, bilo bi i težih tjelesnih ozljeda", kazao je Paliaga.

POGLEDAJTE VIDEO: Policija u lovu na pijane i drogirane vozače! Policajac: 'Ljuti me što najavljujemo akcije, a ljudi i dalje rade prekršaje'

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo