Ivan Suker ostro se okomio na kolegu iz koalicije

'Ono sto je govorio Budimir, da ce biti rezanja mirovina, nije istina. HDZ jos nije izasao sa svojim programom i stoga ga nitko ne moze komentirati.

13.5.2015.
9:41
VOYO logo

Gost Novog dana N1 televizije bio je saborski zastupnik HDZ-a i bivsi ministar financija Ivan Suker.

Reforme u svim segmentima drustva

Na pitanje zasto predsjednik HDZ-a Tomislav Karamarko ekonomski program te stranke naziva Dolinom suza Suker je odgovorio da to znaci da ce se napokon morati provesti reforme u svim segmentima drustva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne mozemo podmirivati sve ove silne troskove. U socijalnoj politici ima puno onih kojima tu nije mjesto - eliminirat cemo sve one kojima tu nije mjesto. Nijedan gradanin Hrvatske se nece buniti ako eliminiramo one koji zapravo nemaju pravo na socijalna davanja", rekao je Suker.

Ekonomski strateg HDZ-ove koalicije, HSLS-ovac Josip Budimir nedavno je u Dnevniku Nove TV po prvi put otkrio je koje bi konkretne mjere poduzela vlada HDZ-ove koalicije u slucaju pobjede na izborima. Suker je na pitanje hoce li biti smanjena mirovina kazao je da ne moze reci niti da, niti ne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono sto je govorio Budimir, da ce biti rezanja mirovina, nije istina. HDZ jos nije izasao sa svojim programom i stoga ga nitko ne moze komentirati. Dok ne objavimo program, sve su ovo samo reklamni stosevi pojedinaca. HDZ ce itekako imati osjecaj prema ljudima kojima treba pomoci, ali cemo se i bespostedno boriti protiv toga da pomoc primaju oni kojima ona nije potrebna", kazao je Suker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo