obožava životinje / 'Ubojica' mekog srca - Cro Cop povećao svoj mini - azil za još dva psića: 'Ljudino, imaš srce kao Velebit!'

Image
Foto: Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL

Mirko je istaknuo kako su psići spavali u travi na cesti i kako su bili puni krpelja, no on ih je poskidao koliko je mogao i sada ih planira odvesti veterinaru

1.4.2018.
9:29
Boris Scitar/Vecernji list/PIXSELL
VOYO logo

Najpoznatiji hrvatski borac slobodnog stila Mirko Filipović poznati je ljubitelj životinja, što često ističe u svojim brojnim gostovanjima u medijima. 

Cro Cop kod kuće ima i privatni mini - azil, koji broji desetke pasa koje je pronašao na ulici i udomio ih. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov azil od subote je bogatiji za dva nova člana. Naime, Mirko je na svom Facebook profilu objavio video na kojem se vide dva psića koje je našao na cesti u Privlaci, a zatim ih uzeo k sebi kod kuće i nahranio ih. 

Mirko je istaknuo kako su psići spavali u travi na cesti i kako su bili puni krpelja, no on ih je poskidao koliko je mogao i sada ih planira odvesti veterinaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Psići su predragi i da nemam toliko svojih, uzeo bih i ja sebi. Nadam se da će se netko tko želi psa, a ne pati od toga da pas mora biti neka ekskluzivna pasmina, javiti da ih udomi”, napisao je između ostalog Cro Cop uz video koji je objavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo