ovo ne smijete propustiti /

U Zagreb stiže veliki britanski stand-up komičar Dylan Mooran sa showom 'Off the Hook'

U Velikoj Britaniji „OFF THE HOOK“ osvojio je kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos

4.12.2015.
18:58
VOYO logo

Nakon rasprodane britanske turneje stand up komičar svjetskog renomea DYLAN MORAN stiže u Zagreb s novim, od kritičara hvaljenim, showom „OFF THE HOOK“. Zvijezda serija i filmova “Black Books”, “Shaun of the Dead” i “Calvary” trenutno je na europskoj turneji u sklopu koje će posjetiti i Zagreb, u nedjelju 28. veljače 2016. u kino dvorani Studentskog centra u Savskoj s početkom u 20 sati. 
Očekujte vrhunsku komediju kada DYLAN MORAN i “OFF THE HOOK” stignu u Europu.
MORAN - taj Oscar Wilde komedije - u zadnje vrijeme oštri svoj komičarski duh u gradovima kao što su Kijev, Moskva, Bukurešt, a ujedno je i prvi zapadnjački komičar koji je nastupio u St. Petersburgu.

Novi show „OFF THE HOOK“ Moranov je prvi stand up show u više od tri godine. U Velikoj Britaniji „OFF THE HOOK“ osvojio je  kritičare koji u zvijezde kuju Moranov jedinstveni pogled na ljubav, politiku, bijedu i svakodnevne apsurde života servirane uz poetski zanos.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Ako ste ljubitelj stand up komedije ovo je show koji u 2016. ne smijete propustiti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da Vas podsjetimo početkom listopada 2013. Dylan Moran je nastupio u Zagrebu u sklopu turneje „Yeah yeah“. Tom prilikom nastupio je dva dana za redom u maloj dvorani Lisinski, a mjesec dana prije nastupa sve ulaznica su planule!


Ulaznice su u prodaji po cijenama od 120 / 150 / 180 kn na linku: 
https://www.eventim.hr/hr/ulaznice/dylan-moran-off-the-hook-zagreb-kino-sc-417925/event.html i na svim prodajnim mjestima u sustavu EVENTIM.

U pripremi je i nastup Dylana Morana u Splitu o čemu ćemo Vas također obavijestiti!

CITATI IZ MEDIJA:

**** “Poboljašavajući Shakespearea, Dilan život svodi na četiri ere: djetinjstvo, neuspjeh, starost i smrt. Kada se suočite s njegovim šalama, svijet će vam odjednom izgledati bolje.”
The Telegraph

**** “Njegova komedija ima egzistencijalnu dimenziju. Zdepasti, kastrirani Dilan u nikotinskoj krizi oličenje je borbe koju svi vodimo u potrazi za značenjem života i povezanosti s drugima oko nas.”
The Guardian

**** “Visokooktanski rafali irskog majstora mrzovolje... očaravajuće.”
Evening Standard

**** “Svojim idejama i rječnikom Moran neumorno izbjegava rutinu, istovremeno iz vas izvlačeći nekoliko slojeva smijeha.”
The Times

EUROPSKA TURNEJA - USKORO ĆE BITI OBJAVLJENI I NOVI DATUMI: 
4 Dec.  Barcelona, Spain
28 Jan.  Geneva, Switzerland
29 Jan.  Zurich Switzerland
30 Jan.  Basel, Switzerland
3 Feb.  Bucharest, Romania
4 Feb.  Sofia, Bulgaria
6 Feb.  Moscow, Russia
8 Feb.  St Petersburg, Russia
10 Feb.  Kiev, Ukraine
22 Feb.  Bratislava, Slovakia
23 Feb.  Vienna, Austria
24 Feb.  Vienna, Austria
25 Feb.  Linz, Austria
27 Feb.  Belgrade, Serbia
28 Feb.  Zagreb, Croatia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo