PROMJENJIV TJEDAN / U srijedu do 13 stupnjeva, a već u petak moguć snijeg. Temperature će se povisiti, ali i sniziti

Image
Foto: Kristina Stedul Fabac/PIXSELL

U utorak djelomice sunčano i uglavnom suho, a već u srijedu naoblačenje praćeno kišom koje će se zadržati do vikenda. Zapuhat će umjeren i jak jugozapadnjak s kojim će dnevna temperatura rasti do čak 13 °C, a potom ponovno zahladnjenje, moguće i snijeg u petak

15.1.2024.
7:10
Kristina Stedul Fabac/PIXSELL
VOYO logo

Ostajemo u polju niskog tlaka zraka dok nam u frontalnom sustavu dolazi topliji i vlažan zrak. Prijepodne u unutrašnjosti pretežno oblačno s kišom, češćom na krajnjem istoku zemlje i u gorju.

Vjetar slab, u Lici i Gorskom kotaru do umjeren jugozapadni. Na Jadranu umjereno oblačno s povremenom kišom uz umjereno, mjestimice na udare jako i olujno jugo i južni vjetar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poslijepodne bez većih promjena. Ostaje umjereno i pretežno oblačno s povremenom kišom, u Dalmaciji mjestimice s pljuskovima praćenim grmljavinom. Krajem dana u istočnim i sjevernim krajevima te u gorju može biti susnježice i slabog snijega. Vjetar slab do umjeren jugozapadni, a navečer će zapuhati sjeveroistočnjak.

KOPNO
U utorak djelomice sunčano i uglavnom suho, a već u srijedu naoblačenje praćeno kišom koje će se zadržati do vikenda. Zapuhat će umjeren i jak jugozapadnjak s kojim će dnevna temperatura rasti do čak 13 °C, a potom ponovno zahladnjenje, moguće i snijeg u petak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

MORE
Na Jadranu u utorak pretežno sunčano, a od srijede vrijeme po južini. Oblačno s kišom, u četvrtak i petak lokalno i obilnom praćenom grmljavinom. Postupno toplije do čak 15 °C u četvrtak, a potom okreće na buru s kojom će se temperatura sniziti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo