CRNA KRONIKA / U prometnoj nesreći na Istarskom ipsilonu čak osam ozlijeđenih

Image

U prometnoj nesreći koja se dogodila u nedjelju oko 17.50 sati na Istarskom ipsilonu u blizini Cerovlja ozlijeđeno je osam osoba, izvijestila je danas istarska policija.

30.5.2016.
12:17
VOYO logo

Nesreća se dogodila kada je 20-godišnji vozač upravljao automobilom VW Polo, pulske registarske oznake, iz smjera tunela Učka prema Pazinu. U zavoju na desno, gdje je kolnik razdijeljen uzdužnom isprekidanom crtom na dvije prometne trake namijenjene za promet vozila u oba smjera, 20-godišnjak je iz neutvrđenog razloga skrenuo u lijevo i djelomično prešao na suprotnu kolničku traku, gdje je prednjim bočnim dijelom udario u zadnji bočni dio automobila Opel Vivaro, zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 51-godišnjak.

Od siline udarca, Opel je u potpunosti prešao na suprotnu kolničku traku te je udario u prednji dio automobila VW Touran, njemačke registarske oznake, kojim je iz smjera tunela Učka upravljao 41-godišnjak. Touran je od siline udarca, udario u zaštitnu ogradu, dok se Opel zarotirao i udario u  prednji dio automobila Fiat Bravo, pulske registarske oznake, kojim je, također iz smjera tunela Učka, upravljala 18-godišnja vozačica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više pročitajte na portalu iPress.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo