FIZIČAR NA ČELU SPLITA / 'U ovom poslu će biti grešaka, ali budite uz nas i Split će biti centar svita'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ivica Puljak je održao pobjednički govor kao gradonačelnik Splita

30.5.2021.
21:35
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Ivica Puljak iz stranke Centar pobijedio je na lokalnim izborima u Splitu. Osvojio je 59,82 posto glasova. Oko 21:25 obratio se javnosti iz svog stožera.

"Dragi građani Splita, vi ste pobijedili! Svi vi! Oni koji nisu glasali za nas, potrudit ćemo se da opravdamo sve što smo obećavali. Zahvaljujem svima koji su glasali za nas. Dat ćemo sve da opravdamo oni povjerenje i da oni ostanu uz nas kako su bili i sada.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čestitam Vici Mihanoviću. Ova kampanaj je bila neugodna. Grad Split je tolerantan grad. Građani su nam oprostili naše grijehe iz prošlosti. Tako ćemo i mi oprostiti svojim političkim konkurentima.

Image
Novi gradonačelnik /

Splićani u deliriju, veliko slavlje u Puljkovom stožeru

Image
Novi gradonačelnik /

Splićani u deliriju, veliko slavlje u Puljkovom stožeru

Grad Split će od sutra biti grad nade. Jedna od prvih stvari koju ćemo napraviti jest da pomognemo građanima i poduzetnicima da prebrode krizu. Mi gledamo samo u budućnost, a ta ćebudućnost biti svijetla. Imamo dvije teme, a to su klimatske promjene i održiva tehnologija i želim da to dominira Splitom i okolicom u budućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ovo traje 13 godina, otkako smo Natalija, Marijana i ja sjeli i razgovarali o tome kako će se sagraditi škola u našem kvartu koja je sagrađena. Želio bih zahvaliti svima koji su podijelili i jedan letak. Ovo je i vaša pobjeda. Mi smo sa svima vama koji ste s nama i koji više niste s nama napravili velik posao.

U ovom poslu će biti grešaka, ali neće biti nijedna da bismo išli u svoju korist, već da ostvarimo nešto bolje u Splitu. Dragi sugrađani, hvala vam na izboru i povjerenju koje ste nam dali. Budite uz nas kao što ste bili i danas i Split će zaista biti centar svita", rekao je Puljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo