BSH Medvedgrad Fortress Party POWERED BY HEINEKEN /

Tulum o kojem bruji cijeli grad: Ove subote ne propustite najluđi cjelodnevni party na otvorenom

Image
Foto: PR fotografije

Partijanje u tvrđavi iz 13. stoljeća uz predivan pogled na grad te 14 sati zabavnog programa sa 16 vrhunskih DJ-eva. Zvuči primamljivo?

14.6.2017.
13:38
PR fotografije
VOYO logo

Kako bi se još više približio svojim potrošačima, Heineken ove godine dovodi vrhunske glazbene doživljaje ne samo u Split na Ultra Europe glazbeni festival, već u narednih mjesec dana i u ostale dijelove lijepe naše – Zagreb i Rijeku. BSH Medvedgrad Fortress Party powered by Heineken održat će se ove subote, 17.06. u Zagrebu na jedinstvenoj lokaciji koja je ujedno i jedna od najprepoznatljivijih i najpoznatijih zagrebačkih simbola.

Heineken sa svojim potrošačima dijeli strast prema glazbi koja je i više od samo pasivnog slušanja – strast koja znači u potpunosti živjeti glazbu! Kroz glazbenu platformu Live Your Music, Heineken slavi zajedno sa svojim potrošačima sva glazbena iskustva koja im omogućuju potpuno i kolektivno prepuštanje vrhunskim glazbenim doživljajima. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Medvedgrad Fortress Party počinje već u 15 sati, a trajat će sve do jutra te garantira spektakularan pogled na Zagreb uz fantastičan zalazak i izlazak sunca. Na unikatnoj lokaciji iznad Zagreba, uz spektakularnu produkciju svjetla i zvuka na dva različita stage-a, nastupit će 16 najboljih hrvatskih DJ-a elektroničke glazbe.

Tako ćete tijekom 14 sati programa moći uživati u glazbi DJ dua Vanillaz, koji zadnjih nekoliko godina nižu brojne uspjehe na europskoj glazbenoj sceni. Na spektakularnoj pozornici još će nastupiti i Joe2Shine, koji već desetljeće i pol na sceni vlada hrvatskom clubbing scenom, te Aldo Morro kojeg smatraju jednim od najperspektivnijih hrvatskih DJ-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na partiju će vas još zabavljati još brojni drugi vrhunski DJ-evi, a Yakka, Pablo Panda, Full Ferry b2b Tom Bug, PEZNT, Halaus&Kokić, Kosta, Radman, XO te RNDR su samo neki od njih.  

U kalkulaciju s izvrsnom glazbom i scenografijom ubrojite i hrpu mladih ljudi te ćete dobiti odličan party kojeg ćete se sjećati cijeli život s velikim osmijehom na licu.

Svi će biti gore, dođi i ti!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo