'IDIOTI DO BESVIJESTI' / Stradao pred kućnim pragom: Otkriveno tko je pretučeni muškarac; Susjedi u nevjerici: 'Nadroksaju se, piju i mlate'

Pretukli ga, uništili mu auto palicom pa ga opljačkali, a kad je došla policija bio je u tolikom stanju šoka da nije znao svoje ime

29.10.2022.
20:47
VOYO logo

Slijepa ulica, gluho doba noći. Četiri sata i deset minuta ujutro. 64-godišnji muškarac se vraća kući s posla. Na njega nailaze razulareni mladići i nasrću na njega. Iako zvuči kao početak horor priče, stvarnost je to koja se jutros dogodila u zagrebačkom naselju Prečko, prenosi RTL.hr.

Image
NOĆNI HOROR U ZAGREBU /

Dvojica huligana muškarcu palicom uništili auto, a njega brutalno pretukli: 'Ostao je ležati krvave glave'

Image
NOĆNI HOROR U ZAGREBU /

Dvojica huligana muškarcu palicom uništili auto, a njega brutalno pretukli: 'Ostao je ležati krvave glave'

Svemu je prethodila prometna nesreća, a prilikom izlaska s parkirnog mjesta, mladići u ranim dvadesetima, udarili su u automobil radnika ZET-ovog servisa koji se nakon posla dovezao kući. Susjedi pričaju da je, taj zaljubljenik u vozila, svoje glancao i jako pazio. Kad je došlo do nezgode, najvjerojatnije krivce nije želio pustiti da pobjegnu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pretukli ga, uništili mu auto palicom pa ga opljačkali, a kad je došla policija bio je u tolikom stanju šoka da nije znao svoje ime. Znao je samo da ima 64 godine.

Stanovnici Prečkog danas pričaju samo o ovom događaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očevitkinja Đurđa kaže: "Onda je ovaj počeo divljati i uzeo je palicu iz auta i lupao. Razbio sva stakla. Onda je napao i na njega onda je ovaj drugi branil ga. Ovaj treći je samo gledal i to je bilo to. Onda je došla policija, a oni su si zbrisali lepo, dole".

Ivan govori kako je sramota da se to događa, ali ga u današnje vrijeme ništa ne čudi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Policija je malo kasnije objavila da su sva trojica napadača privedena.

"Puno ima divne mladeži. Divne, pristojne, školovane, civilizirane, a sve je kućni odgoj, a ovi druga runda to su idioti do besvijesti. Oni se nadroksaju, nadroksaju, piju, mlate", govori Zagrepčanka Katarina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, jedan od napadača star samo 22 godine, već je otprije poznat policiji. Druga dvojica imaju 44 i 46 godina. Kriminalističko istraživanje još je uvijek u tijeku.

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo