pronađite optimalnu tarifu / Trebate li promijeniti svog teleoperatera?

Image
Foto: Thinkstockphotos.com

Teleoperateri prilično često rade akcije u kojima novim korisnicima daju neke ekstra benefite. Upravo bi to mogla biti prava prilika da povećate svoj mobilni internet, količinu SMS-ova i poziva te da pritom uštedite.

27.11.2015.
16:35
Thinkstockphotos.com
VOYO logo

Google je vaš prijatelj

Teleoperateri prilično često rade akcije u kojima novim korisnicima daju neke ekstra benefite. Zato je dobro da provjerite što sve ima na tržištu i što se nudi. Google je tu vaš prijatelj. Pogledajte što se sve nudi na tržištu i uspoređujte. Na internetu ćete pronaći čitav spektar servisa za uspoređivanje tarifa. Odvojite vrijeme i potražite koja bi tarifa bila optimalna za vaše potrebe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obratite pozornost na reklame

Znamo da je medijski prostor zagušen reklamama. No one nisu tu samo da su lijepe. Pokušajte, koliko vam vrijeme dozvoljava, obratiti pozornost na sadržaj reklama. Ako su na TV-u i ne stignete pohvatati sve informacije koje se komuniciraju, Google je vaš prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pročačkajte web shopove

Teleoperaterima je u cilju da dio svog poslovanja prebace na internet. Na taj način olakšava se posao njima, ali i vama je život manje kompliciran. Upravo radi toga, oni su spremni davati veće popuste odlučite li uslugu uzeti putem njihovog webshopa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više gigabajta novim korisnicima koji prijeđu u HT!

Hrvatski telekom trenutno ima odličnu akciju za nove korisnike te one koji prenose broj iz druge mreže. Odaberete li tarifu Najbolja Imam sve putem webshopa Hrvatskog telekoma, po cijeni od 199 kn mjesečno dobit ćete neograničene razgovore unutar HT mreže, 5 tisuća minuta ili SMS-ova prema ostalim mrežama te 2 GB. Ako to napravite do 31. siječnja 2016., Hrvatski telekom poklanja Vam dodatni GB internet prometa, pa je to ukupno 3 GB!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Hrvatski telekom preći ćete vrlo jednostavno:

  1. Odaberite mobilni uređaj uz webshop popust ili zatražite prijenos broja bez novog/kupovine uređaja, odaberite Najbolju tarifu po
  2. Vašem izboru i ostvarite dodatni popust.
  3. Nakon izvršene narudžbe, na vašu e-mail adresu poslat ćemo obrazac sa svim informacijama vezanim za prijenos broja. Nakon što ste zaprimili informativni obrazac, pokreće se prijenos broja uz uvjet, da su svi troškovi operatera iz mreže koje prelazite podmireni.
  4. Nakon odobrenja prijenosa broja od strane vašeg starog/postojećeg operatera, SIM kartica ili uređaj, ukoliko ste ga odabrali, bit će poslani na željenu adresu.
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo