'Trebamo se pripremat za srpanj, tada će biti vruće'

Nakon što je dao prvu izjavu o situaciji u Splitu u kojoj je, između ostalog kazao kako mu je 'sve to smiješno', Kerum se konačno oglasio i nakon kritika.

11.2.2012.
14:41
VOYO logo

Splitski gradonačelnik Željko Kerum prošetao je u subotu rivom. Za Radio Split izjavio je kako je situacija u gradu u redu, da sve funkcionira i kako ga je dogradonačelnik Jure Šundov stalno izvještavao o svemu što se radi.

Vezano uz brojne kritike izrečene u proteklih dana na njegov i račun gradske uprave, Kerum je kazao kako te kritike nisu ispravne jer snijeg je iznenadio sve! Grad je poduzeo sve da se sve napravi što je najbolje moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Situacija nije onakva kakva je prikazana'

"Situacija nije onakva kakva je prikazana. U Muću se tri mrtvaca nisu mogla pokopati tri, četiri dana, pa to nitko nije govorio", rekao je Kerum.

Naglašava kako Split nije "grad slučaj". Radi se o tome da se dvije velike političke stranke nisu niti će ikad prihvatiti što je on odnosno jedna nova opcija pobijedila na prošlim lokalnim izborima. U tome je, po Kerumu, razlog svih kritika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Splitski gradonačelnik dodao je i kako se već trebamo pripremati za srpanj, jer će opet tada biti kritika kako je vruće.

SDP i HDZ na Keruma udruženim političkim snagama

Zbog kaosa i paralize Splita proteklih dana, oporobeni gradski vijećnici SDP-a i HNS-a pokrenuli su inicijativu za sazivanje izvanredne sjednice Gradskog vijeća i raspisivanje referenduma za smjenu gradonačelnika Željka Keruma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspjeli su prikupiti 12 potpisa gradskih vijećnika, a najzanimljivije od svega je da su se oporbenim vijećnicima pridružili i HDZ-ovci iako je njihova stranka u koaliciji s Kerumovim HGS-im izašla na protekle parlamentarne izbore.

specijal-201012070191004-Vrijeme

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo