pobjeđuju samo najbolji / Toni Cetinski: 'U žiriju se često ne slažemo, no u tome i jest čar natjecanja'

'I mi u žiriju smo se već počeli malo čuditi jedni drugima na međusobne procjene, a toga će biti još i više', rekao je Toni Cetinsku, član žirija 'Zvijezde'

25.5.2017.
22:45
VOYO logo

Višestruki dobitnik Porina, pobjednik brojnih festivala, glazbenik s bezbroj nagrada struke i publike i čovjek koji umire sto puta dnevno.

Sve je to Toni Cetinski koji nam se večeras pridružio u RTL Direktu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

S glazbenim festivalom Sea Star u Umagu može se reći kako je otvorena ljetna sezona festivala. Kako gledaš na val glazbenih festivala, mogu li oni pomoći budućim glazbenim zvijezdama Hrvatske? 

To je jedna druga tema, no ja jako pozitivno gledam na te festivale, Umag je i meni pružio puno dobrih koncerata. Publika je jako zahvalna, pozdravljam sve to. Kolegica Remy iz Elementala isto ondje nastupa, ja sam prekosutra tamo na nekom eventu. Što se tiče stvaranja zvijezda, može pomoći, mi na našem tržištu bismo htjeli da oni preko noći postanu zvijezde. Treba puno rada i ne ovisi sve samo o showovima i festivalima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sljedeći tjedan ćemo saznati kojih 12 natjecatelja ide u finale showa 'Zvijezde'. Hoće li biti težak posao izdvojiti 12 najboljih? 

Nijanse će odlučiti, neće biti jednostavno. I mi u žiriju smo se već počeli malo čuditi jedni drugima na međusobne procjene, a toga će biti još i više. Mislim da će onaj tko je najopušteniji i najmanje mistificira svoj posao biti pobjednik, što ne znači da će kasnije i uspjeti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mi vas gledamo preko ekrana, no kakav je iznutra taj odnos u žiriju? Vidim da razumiješ Foxa i njegove komentare, neki ne razumiju?

Pa, Massimo je rekao da smo često različitog mišljenja. On je rekao 'Toniju je nekad nešto super, a meni bezveze', ja bih to upotpunio sa 'i obrnuto',. Bit će situacija gdje se ne slažemo, no to su te čari, zato smo i tamo jer smo svi različiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno dijeliš jako dobre savjete, jesi li razmišljao možda naplaćivati savjete?

Danas smo otvorili jednu kancelariju u sklopu Hit Recordsa. Oformili smo jedan tim s Miroslavom Rusom i Nenon Ninčevićem. Neovisno otkud dolaze izvođači, trudimo se raditi s takvim ljudima i želimo pokrenuti nešto dobro za domaću glazbu.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo