novo ruho /

Tomislav Jelinčić prihvatio se redateljske palice videospota za emisiju 'RTL Danas'!

Image
Foto: RTL

Od danas u 18:30 RTL-ovu središnju informativnu emisiju „RTL Danas“ vodit će žensko-muški parovi. Led probijaju Jelena Pajić i Tomislav Jelinčić, koje ćemo gledati kroz cijeli tjedan, dok će na njihovo mjesto sljedeći tjedan sjesti Ana Brdarić-Boljat i Ivan Vrdoljak!

9.4.2018.
14:47
RTL
VOYO logo

Promjene u formatu donijele su i novi promotivni spot, koji je snimljen u prostorijama RTL-a, a čiji je koncept smislio Tomislav Jelinčić. Osim toga, Jelinčić je i režirao spot te tako spojio svoje dvije ljubavi – novinarstvo te filmsku i TV režiju, koju je diplomirao na Akademiji dramskih umjetnosti.

„Nit vodilja u kreiranju videa bila je predstaviti glavnu novost u RTL-u Danas, voditeljske parove, ali i uputiti poruku kako nismo sami sebi smisao postojanja nego smo tu zbog gledatelja, dakle „tu za vas“. Druga poruka, koja se kroz sve proteže jest da nisu „RTL Danas“ samo voditelji, nego i deseci drugih, često manje vidljivih, ali izuzetno vrijednih i kreativnih kolega bez kojih emisije nikad ne bi bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

Treća je poruka, u kojoj se igramo s riječi „Danas“, ono najosnovnije - nisu Danas samo RTL-ovci, nego upravo i naši gledatelji, ljudi koje snimamo i čije probleme, veselja i zanimljivosti svakodnevno prikazujemo u emisiji, mi smo Danas, ali i vi ste Danas! Tako će biti i Danas“ poručuje Tomislav Jelinčić koji je u ovom slučaju kao „glumce“ u spotu dobio svoje dugogodišnje kolege.

„Glumci, s obzirom da nisu glumci, su bili i bolji nego da smo uzeli glumce. Svi su rado prihvatili izazov i bili strpljivi, od spremačica do zaštitara, bilo je pravi užitak režirati“ pun je pohvala Jelinčić kojemu je ovo bilo prvi put da je svoje redateljsko znanje iskoristio na RTL-u.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: RTL

I kako u šali kaže:

„Za sve postoji prvi put – pa tako i za pomiješati službu i družbu!“

Novi, drugačiji „RTL Danas“ uz Tomislava Jelinčića i Jelenu Pajić ne propustite gledati već danas u 18:30 na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo