ZABRANILI MU PRILAZAK /

Tomašević kazneno prijavljen zbog nanošenja tjelesne ozljede, a neovlašteno je i posjedovao oružje!

Image
Foto: Scrrenshot/Youtube

Tomaševiću je oduzeta puška za koju posjeduje oružani list te pištolj koji je neovlašteno posjedovao zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog sukladno Zakonu o oružju

5.10.2017.
12:21
Scrrenshot/Youtube
VOYO logo

Policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad požeško-slavonskim županom Alojzom Tomaševićem kojeg je supruga otužila za obiteljsko nasilje. 

"Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 56-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Požege kojega se sumnjiči da se 2. listopada 2017. godine, u večernjim satima, nasilnički ponašao prema 56-godišnjoj supruzi zbog čega je protiv njega podnesena kaznena prijava za kazneno djelo „Tjelesna ozljeda“ iz čl. 117. st. 2. Kaznenog zakona te optužni prijedlog iz čl. 4. Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji", priopćila je PU požeško-slavonska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tomaševiću je oduzeta puška za koju posjeduje oružani list te pištolj koji je neovlašteno posjedovao zbog čega je protiv njega podnesen optužni prijedlog sukladno Zakonu o oružju. Policija je požeško-slavonskom županu izrekla zaštitnu mjeru zabrane približavanja žrtvi u trajanju od osam dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo