iznenadio ga stier /

Tolušić hvali premijera Plenkovića za raskid s Mostom: 'Premijer nije imao izbora'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

'Mislim da je premijer napravio jedino što je mogao napraviti u tom trenutku i sve pohvale za potez premijera koji se odigrao kada govorimo o suradnji s Mostom', poručio je Tolušić

18.5.2017.
11:50
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

Ministar poljoprivrede Tomislav Tolušić u četvrtak je pred novinarima hvalio poteze predsjednika Vlade i HDZ-a Andreja Plenkovića vezano uz raskidanje koalicije s Mostom, tvrdeći kako je premijer napravio jedino što je mogao u tom trenutku, a nije ga, kaže, iznenadio stav ministra vanjskih poslova Davora Ive Stiera da se nakon raskida s Mostom odmah trebalo ići na izbore.

"Ne, nije me iznenadio postupak kolege Stiera, ja tu nemam nekakvog posebnog komentara. Mislim da je premijer napravio jedino što je mogao napraviti u tom trenutku i sve pohvale za potez premijera koji se odigrao kada govorimo o suradnji s Mostom", izjavio je Tolušić ispred Banskih dvora.    

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naime, ministar vanjskih poslova i politički tajnik HDZ-a Davor Ivo Stier izrazio je u utorak u Bruxellesu žaljenje zbog raskida koalicije s Mostom, ustvrdivši da se on u stranci zauzimao za nove izbore nakon što je ta suradnja okončana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sjene prošlosti
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo