'VAMPIRSKI PIR' / Tko je platio večeru u restoranu gdje se Šeks 'unio Vidović Krišto u lice'? Bivši HDZ-ovac tvrdi: 'Službenu karticu koristi u privatne svrhe...'

Image
Foto: Patrik Macek /Marko Prpic/Davor Javorovic/Pixsell

Dabro kaže kako Josip Šarić službenu bankovnu karticu Grada Otoka koristi u privatne svrhe i plaća ručkove stranačkim prijateljima, među kojima posebno mjesto zauzima Šeks

7.12.2023.
18:09
Patrik Macek /Marko Prpic/Davor Javorovic/Pixsell
VOYO logo

Nakon što je saborska zastupnica Karolina Vidović Krišto prijavila Vladimira Šeksa zbog prijetnji, na pomolu je nova afera.

Podsjetimo, Šeks je bio u društvu Josipa Šarića (HDZ), gradonačelnika grada Otok i saborskog zastupnika u jednom zagrebačkom restoranu. Krišto tvrdi kako joj se tamo Šeks unio u lice i prijetio te ga je kazneno prijavila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sada se na Facebook profilu oglasio Josip Dabro visokopozicionirani član Domovinskog pokreta, nekadašnji HDZ-ovac, koji ima prebivalište u Gradu Otok.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pitanje, je li sinoćnji vampirski pir Šeksa i Šarića, a koji je završio kaznenom prijavom, nasiljem, zastrašivanjem i prijetnjama smrću u zagrebačkom restoranu Purger plaćen novcima građana grada Otoka?", objavio je Josip Dabro na Facebooku i dodao da Dabro kaže kako Josip Šarić službenu bankovnu karticu Grada Otoka koristi u privatne svrhe i plaća ručkove stranačkim prijateljima, među kojima posebno mjesto zauzima upravo Vladimir Šeks.

Image
'SOVINE' PRIJETNJE /

Nakon Vidović Krišto, i Glavaš teško optužio Šeksa: 'Te večeri upišao mi je suvozačko sjedalo...'

Image
'SOVINE' PRIJETNJE /

Nakon Vidović Krišto, i Glavaš teško optužio Šeksa: 'Te večeri upišao mi je suvozačko sjedalo...'

"Zbog Šeksa prijave protiv Šarića stoje u ladicama"

"Šeks je osoba s kojom je Šarić iznimno dobar. Uz to, Šeks je najzaslužniji zašto neke prijave protiv Šarića već godinama stoje u ladicama DORH-a i što se ništa ne poduzima po tom pitanju. On ga je i sačuvao u vrijeme Ive Sanadera kada je bio na drugoj strani", istakao je Dabro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Podsjetimo, Krišto je prijavila Šeksa da joj je uz osobne uvrede rekao da je on "mnoge osobno ušutkao i ubio". Na pitanje hvali li se time, odgovorio je da je "ponosan na njih". Na izjave da je razgovor završen jer je napastuje i prijeti, on je nastavio s prijetnjama sve dok ga saborski zastupnik Josip Šarić nije odveo iz restorana.

Šeks tvrdi kako Krišto danima podnosi prijave protiv njega te da su to sve gluposti i izmišljotine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je sumanuta osoba koja halucinira i izmišlja. Samo smo se mimoišli, u prolazu sam je pitao što piše kaznene prijave, doslovno u 20 sekundi. Nije mi ništa odgovorila", rekao je.

POGLEDAJTE VIDEO: Odustanimo od množenja sa 7,53, rezultat je uvijek gorak! Ili da uz kune stavimo cijene u dinarima i markama

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo