ZAMALO OSTAO U NOGOMETU /

Tko je junak hrvatske reprezentacije na SP? Zvao ga je Dinamo, haklao je na dubovačkom betonu, a sad je rukometna zvijezda

Image
Foto: HRS

Nije bio od onih koji su željeli pod svaku cijenu postati poznati sportaši

24.1.2017.
12:48
HRS
VOYO logo

Luka Cindrić mogao je biti nogometna zvijezda. Mogao je biti i multitalentirani dečko, koji uživa u sportu, ali i druženju s prijateljima i nikada ne ostvari ono što je doista mogao. U nekim drugim okolnostima možda je mogao biti i košarkaš, tenisač… A, na kraju je – rukometna zvijezda, piše KAportal.

Ona druga odrednica ne znači da Cindrić nije želio iskoristiti svoj ogroman sportski talent. Naprotiv. Ali, nije ni bio od onih koji su željeli pod svaku cijenu postati poznati sportaši. Da danas nije u sastavu hrvatske rukometne reprezentacije u Francuskoj, bila bi to prava sportska šteta, ali Luki bi, vjerujemo, bilo dobro što god radio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jer, počelo je s nogometom. Imao je 14 godina kada je uvalio četiri gola Dinamu i kada je gotovo automatski stigao iz Maksimira. Dok mnogi roditelji i bez poziva vuku veze kako bi ugurali klince u Dinamo, Luki se sa 14 godina baš i nije odlazilo iz roditeljskog doma, a i roditelji su mislili da je još prerano, piše KAportal.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Otkucaji srca
NOVA SERIJA
VOYO logo