Tjeraju nas da raspravljamo o bedastoćama

Nezavisni predsjednički kandidat Nadan Vidošević rekao je da je razočaran televizijskim sučeljavanjima kandidata jer su, smatra, novinarska pitanja "uglavnom svedena na trivijalizaciju".

15.12.2009.
11:05
VOYO logo

"U sučeljavanjima razgovaramo o bedastoćama. Nitko nas još nije pitao što napraviti s Hrvatskom bankom za obnovu i razvoj ili s diferenciranim kamatama", rekao je Vidošević u Orahovici, u kojoj je posjetio Keramičku industriju Orahovica i tvrtku Pan parket.

U KIO Orahovici razgovarao je o problemu tržišta keramičkih pločica i velikih troškova proizvodnje zbog čega ta tvrtka s petstotinjak zaposlenih nekoliko mjeseci nije radila.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na žalost jedna od najmodernijih tvornica keramike u Europi u ozbiljnim je poteškoćama zbog kojih dolazi u pitanje egzistencija svih zaposlenih zbog pogrešne ekonomske politike koja se u Hrvatskoj vodi proteklih 15 godina", rekao je Vidošević.

"Keramička industrija Orahovica 80 posto svoje proizvodnje izvozi pa sam ovdje došao jer želim kroz svoju kampanju pomoći oživljavanju proizvodnje. KIO mora biti primjer kuda Hrvatska mora ići, a ne problem, da nema radnog kapitala zato što imamo neadekvatnu politiku tečaja, koju smo godinama pogrešno vodili, dok nismo ušli u dužničko ropstvo", rekao je Vidošević.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prethodni članci:

arti-200912140285006 arti-200912140488006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo