sukob u varaždinu /

Je li policija pretukla maloljetnika: 'Vrijeđao nas je!'

'Da bi 'oprali' slučaj, policajac koji je dečka izubijao, prijavio je da mu je on na policijskoj postaji prijetio ubojstvom, pa je sad pretres. Sedamnaestogodišnjak iz Svibovca trenutno leži na kirurgiji Varaždin'

19.2.2018.
8:58
VOYO logo

Županijski vijećnik iz redova Živog zida, Marijan Dominko, objavio je na Facebooku kako je pripadnik PU varaždinske teško ozlijedio 17-godišnjaka iz Svibovca Podravskog.

"Da bi 'oprali' slučaj, policajac koji je dečka izubijao, prijavio je da mu je on na policijskoj postaji prijetio ubojstvom, pa je sad pretres. Sedamnaestogodišnjak iz Svibovca trenutno leži na kirurgiji Varaždin", dodao je Dominko, a više detalja iznio je u videu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz PU varaždinske rekli su da je 17-godišnjak prijavio narušavanje javnog reda i mira, no prilikom postupanja je vrijeđao policajce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"17-godišnjaku slijedi prekršajna prijava zbog vrijeđanja i omalovažavanja policijskih službenika. Osim toga prijetio je policijskom djelatniku, stoga je od strane suda izdan nalog za pretres kuće, što je u tim slučajevima uobičajena procedura", kažu u policiji.

"Izvidi su u tijeku, no oni su tajni, tako da ne možemo iznijeti više detalja. Majka dječaka također je podnijela policiji prijavu da je njezin sin pretučen u policijskoj postaji, no utvrđuju se sve okolnosti događaja nakon čega će se policija u cijelosti očitovati o slučaju".

Policija nije bila u mogućnosti potvrditi je li 17-godišnjak bio svjedok ili možda sudionik tučnjave na Korzu, javlja Varaždinski.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo