veliki korupcijski skandal? / Telegram: 'HDZ-ov zastupnik pokušao je podmititi našeg novinara!'; Lucić: 'To nije istina'

Image
Foto: Patrik Macek/PIXSELL

Predsjednik HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji nudio je novac novinaru Telegrama Dragi Hedlu kako ne bi pisao o poslovanju i stečaju njegove tvrtke

27.7.2017.
12:49
Patrik Macek/PIXSELL
VOYO logo

HDZ-ov saborski zastupnik Franjo Lucić uhvaćen je u velikom korupcijskom skandalu!

Sudeći po audio snimci, predsjednik HDZ-a u Požeško-slavonskoj županiji nudio je novac novinaru TelegramaDragi Hedlu kako ne bi pisao o poslovanju i stečaju njegove tvrtke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na snimci se može čuti kako je Lucić novinaru nudio tri puta veći iznos za tekst od onoga koji bi dobio od internetskog portala za koji piše.

"Ono što ćeš ti od redakcije dobiti, ja ću te honorirati jedan naprema tri, ako ti dobiješ tisuću, ja ću ti dati tri tisuće", rekao je Lucić sudeći po audio snimci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razgovarali smo s Lucićem koji tvrdi da nikakvog podmićivanja nije bilo

U telefonskom razgovoru za RTL Franjo Lucić je potvrdio da je razgovarao ss Hedlom, da nije bio upozoren da ga se snima te je ponovio dio razgovora kako ga se sjeća, ali je ustvrdio da ga nije pokušao podmititi ni u jednom trenutku jer je slučaj star 8 godina i već se o njemu pisalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne osjeća potrebu braniti se pred javnosti i spuštati na taj način komunikacije.

Suočen s optužbama da je pokušao podmititi novinara - tvrdi to nije istina.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo