ŽELI GA VRATITI /

Talijan koji je na plaži našao prsten Hrvatice za Danas.hr: 'Na njemu je skori datum, javio sam i policiji'

Image
Foto: Facebook/Vittorio Palmeri

Talijan nam je potvrdio da je mailom kontaktirao zadarsku policiju u nadi da će mu pomoći u potrazi. Vlasnicu prstena još nije pronašao, no ističe da je na njemu ugraviran nedavan datum vjenčanja

28.8.2024.
17:51
Facebook/Vittorio Palmeri
VOYO logo

Talijan Vittorio Palmeri tijekom ljetovanja u Hrvatskoj na plaži pronašao poprilično skupocjeni suvenir, a sada se dao u potragu za vlasnicom kako bi joj vratio jedan od simbola zavjeta na vječnu ljubav njezinom partneru.

Riječ je o vjenčanom prstenu kojeg je našao na plaži Dražica u Biogradu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pozdrav svima. Ja sam Talijan i bio sam na odmoru u vašoj zemlji. Ovaj vjenčani prsten pronašao sam na plaži Dražica u Biogradu 18. kolovoza", napisao je u objavi u Facebook grupi Beautiful Croatia koja je u malo manje od jednog dana podijeljena više od 150 puta.

Ističe da su na unutrašnjoj strani prstena ugravirani "ne-talijansko ime" i datum vjenčanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Znam da je gotovo nemoguće pronaći vlasnika, ali ako ga netko prepoznaje, rado bih ga vratio", dodao je u svojoj objavi koja je mnoge oduševila.

Javili su se neki korisnici Facebooka koji su pisali da znaju tko je vlasnica, no ona prava još nije pronađena, potvrdio je to Vittorio za Danas.hr. Kontaktirao je i zadarsku policiju u nadi da će mu pomoći u portazi za vlasnicom prstena, ali za sada potraga nije dala rezultata.

"Javio sam se policiji i mailom te pitao je li moguće pristupiti Matici vjenčanih. Datum ugraviran na prstenu je relativno nedavan. Kad bi se pomoću datuma mogli pronaći parovi koji su se tog datuma vjenčali, suzili bi potragu", kazao nam je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Lijepo od tebe što si podijelio ovu objavu tako da ga vlasnica može dobiti natrag", komentirala je jedna Hrvatica. Drugi su mu odlučili pomoći, ističući da su njegovu objavu podijelili u drugim sličnim grupama, dok su drugi bili manje optimistični oko ove priče.

"Možda ga je neka bacila s razlogom", glasio je jedan od komentara ispod objave.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

POGLEDAJTE VIDEO: Dio plaže ograđen, ali kupači i dalje plivaju u fekalijama: 'Ovdje bi trebalo biti u redu'

Ljubav je na selu
NOVA SEZONA
VOYO logo