NASTAVAK SKA SAPUNICE / Tajne snimke Specialsa!

Image

Međusobna prepucavanja 2-Tone legendi oko povratničke turneje otkrila postojanje zanimljivog studijskog sessiona.

24.2.2009.
17:26
VOYO logo

Nastavlja se sapunica oko reuniona 2-Tone legendi The Specials - prvo je objavljeno kako je nekadašnji lider Jerry Dammers odbio sudjelovati, potom je on izjavio da ga nisu ni zvali, a sad se pojavio i tajni novi materijal.

Jerry je otkrio novinarima Uncuta kako je s originalnim članovima Horaceom Painterom i Lynvalom Goldingom 2003. napravio nekoliko pjesama, zamišljenih kao nastavak broj 1 singla "Ghost Town" iz 1980. godine, nakon kojeg je izvorna postava prestala s radom. Tada je i beuzpješno pokušao ponovno okupiti bend, no u tome ga je spriječila svađa s pjevačem Terryjem Hallom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dammers je tada, tako barem tvrdi, kontaktirao Halla, no ovaj mu je rekao kako sprema vlastitu verziju reuniona i to uz sponzorstvo predsjednika nogomentog kluba Crystal Palace Simona Jordana. Istinski šokiran što ovaj želi učiniti iz nekoć legendarnog sastava, zauvijek je prekinuo odnos sa svojim bivšim glazbenim suradnikom.

"Nisam želio biti dijelom predstave koju je osmislio neki dokoni milijarder, zato me vjerojatno ni sada nisu pozvali. To je istina, što god vam oni govorili", kazao je bivši klavijaturist Specialsa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novinari Uncuta provjerili su njegove navode i preslušali dijelove spomenute snimke - tvrde kako su u pitanu zaista izvrsne pjesme.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo