Pozitivne reakcije / Tajne se počinju otkrivati!

Tajne stižu, a ako je suditi prema reakcijama, više od pet tisuća prvih sretnika koji su u subotu bili na ekskluzivnoj pretpremijeri prve epizode, ova će jesen biti u znaku nova dramske serije.

9.9.2013.
18:20
VOYO logo

"Imali smo lijepu posjećenost, a reakcije publike su bile izne.. neiznenađujuće dobre! Bila je to jedna horda koja nas je okružila. Stvarno, umorio sam se potpisivajući autograme. Reakcije su vrlo dobre!" rekao je glumac Aleksandar Cvjetković.

"Ovaj dio publike odraslih koji je došao je doista pratio i gledao s pažnjom. I kasnije, naravno, su bile i reakcije i prilazili su ljudi i rekli su da će sigurno gledati, da im je super, da super izgleda", rekla je glumica Jasna Bilušić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svi oni koji su u Slavonskom Brodu, Čakovcu, Kninu, Virovitici, Gospiću ili Vinkovcima pogledali prvu epizodu nove serije slažu se s glavnim protagonistima iste - Tajne će pratiti dok se i posljednja od njih ne razotkrije.

"Ksenija je dobila jedan super komentar, a to je bilo da napokon da i mi imamo tako dobru seriju američku", tvrdi glumica Monika Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zvjezdanu ekipu u glavni ulogama predvode Ksenija Pajić, Jasna Bilušić i Aleksandar Cvjetković, te miljenik ženske publike Filip Juričić i makedonska glumica Jelena Jovanova.

"Svi su rekli da je drugačija, meni je to drago. Drago mi je da radimo nešto novo", izjavila je glumica Jelena Jovanova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvije obitelji, tri generacije, problemi, neriješeni odnosi, drame i spletke te dvoje mladih u potrazi za istinom o sebi i svojim obiteljima, recept su na koji nećete ostati imuni.

"Vrlo je intrigantna, zanimljiva, hm, nije prebrza ali nije dosadna, dakle taman negdje ono u sredini", rekla je Mihajlović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam stvarno to odgledala, tih sat i pol, gotovo ne trepnuvši, jer drugi je dojam nama s druge strane. Stvarno mogu reć da koliko će mi posao dati prilike da pratim da ću bit ono mislim ne samo kao izvođač radova nego kao i gledatelj vrlo redovna", tvrdi Bilušić.

Intrigantna priča, sjajni glumci i neočekivani zapleti na male ekrane stižu za točno tjedan dana. 16. rujna na RTL-u Tajne će se konačno početi otkrivati!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više novosti o seriji možete pratiti i na službenoj Facebook stranici: https://www.facebook.com/RTL.tajne

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo